Lacrimi şi nervi în vestiarul lui Dinamo. Ce a decis Miriuţă

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
12/02/2018, 12:42
Lacrimi şi nervi în vestiarul lui Dinamo. Ce a decis Miriuţă

Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti va avea loc de la ora 20:45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar jucătorii lui Vasile Miriuţă sunt obligaţi să câştige cele 3 puncte dacă îşi doresc să mai spere la un loc de playoff.

Vasile Miriuţă a pregătit câteva surprize pentru meciul contra Concordiei Chiajna. Astfel, antrenorul lui FC Dinamo Bucureşti a decis să  îi păstreze în lot pe Gabi Torje şi Antun Palic, cei doi jucători care au ajuns în urmă cu o săptămână în “ Ştefan cel Mare”.

S-au simţit nedreptăţiţi de Vasile Miriuţă

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti a fost nevoit să renunţe la doi jucători pentru a le face loc lui Gabi Torje şi Antun Palic. FANATIK.RO a aflat că Laurenţiu Corbu şi Costi Nica nu fac parte din lotul lui Dinamo Bucureşti pentru duelul cu Chiajna, iar cei doi nu au primit prea bine vestea că Miriuţă nu se va baza pe ei.

Laurenţiu Corbu a cedat nervos în momentul în care a fost anunţat că nu va fi păstrat în lot de Vasile Miriuţă şi a izbucnit în plâns neînţelegând de ce antrenorul nu îi dă şanse să joace. Asta nu e tot! Fundaşul în vârstă de 23 de ani a început să lovească cu pumnii mobilierul din vestiarul “câinilor”!

Dudea a fost şi el trimis acasă

Un alt jucător care nu a fost oprit în lot de Vasile Miriuţă este fundaşul Alin Dudea, tânărul cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro şi care a bifat 11 meciuri pentru FC Dinamo Bucureşti, două fiind în Cupa României.

Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti, azi, ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Câte puncte are de apărat Simona Halep la WTA Cincinnati. Rămâne sigur pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×