Fotbal intern

Dinamo a făcut show la Chiajna! Patru goluri în prima repriză. Video

19.05.2018 | 23:37
Dinamo a facut show la Chiajna Patru goluri in prima repriza Video

Dinamo s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, scor 4-0, în etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 Betano, iar echipa din Ilfov nu reușește să scape de pericolul retrogradării. Formația lui Florin Bratu a adunat 47 de puncte și se află pe locul 1 în play-out, iar Concordia pe 5, cu 26 de puncte, urmată de Gaz Metan și FC Voluntari, ambele cu un meci în minus. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!


Update. Iată echipele de start pentru Concordia – Dinamo:

Concordia: Caparco – Barboianu, Albu, Marc, Fota – Prepelita, Bucsa – Cristescu, Nivaldo, Gradinaru – Pena

Dinamo: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Nistor, Mahlangu – Palic, Pesic, Salomao – Moldoveanu


Sâmbătă, 19 mai, de la ora 21.45, va avea loc meciul dintre Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti, iar Ionuţ Badea speră ca echipa sa să câştige cele trei punte puse în joc şi se salveze de la retrogradare. Florin Bratu va avea ocazia să se dueleze cu un Ionuţ Badea, antrenor despre care se ştie că are o slăbiciune pentru echipa din Groapă. “Dinamo face parte din viaţa mea, am trăit cele mai mari satisfacţii ca jucător. E important pentru noi să reuşim să câştigăm acest meci, poate mai puţin important pentru ei”, a spus Ionuţ Badea.

Gabi Torje, out de la Dinamo

Înaintea meciului din etapa a 11-a a play-out-ului Ligii 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe prima poziţie în clasament, cu 44 de puncte, iar Concordia Chiajna pe 4, cu 26, la două puncte în faţa celor de la FC Voluntari, echipă care ocupă locul de baraj. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

Florin Bratu nu se va baza pe Gabi Torje la meciul Concordia Chiajna – Dinamo Bucureşti, meci care o să fie LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Antrenorul din “Ştefan cel Mare” a decis ca internaţionalul român să nu mai facă parte din planurile echipei, după ce acesta a refuzat oferta venită din partea lui Ionuţ Negoiţă.

CHIAJNA – DINAMO LIVE STREAM LIGA 1 BETANO. Bratu nu se poate baza pe trei jucători tineri

Mai mult, Bratu nu se va putea baza nici pe Liviu Gheorghe, Ion Gheorge şi Ricardo Grigore în meciul cu Chiajna. “Concordia e o surpriză. Pare că de la venirea lui Ionuţ Badea echipa, din punct de vedere defensiv, arată mult mai bine. Ne va aştepta un meci foarte dificil, dar sunte, pregătiţi pentru a-i înfrunta. Robert Moldoveanu va face parte din lot, după micile probleme avute. Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe şi Ricardo Grigore au ceva probleme”.

Vezi aici LIVE VIDEO cu toate meciurile din etapa a 11-a a play-out-ului Ligii 1 Betano.