“Câinii”, ameninţaţi înainte de meciul de la Chiajna: “Suntem siguri că nu pierdem”

Mirela Apostol   
in Dinamo
09/02/2018, 09:30
“Câinii”, ameninţaţi înainte de meciul de la Chiajna: “Suntem siguri că nu pierdem”

FC Dinamo Bucureşti a început deja războiul declaraţiilor înainte de partida din Liga 1 Betano, cu Concordia Chiajna. “Câinii” au nevoie să câştige meciul pentru a mai putea spera la play-off, iar Vasile Miriuţă a pus deja presiune pe adversari, pe  are i-a şi antrenat până să ajună în “haită”:

Batem la Chiajna şi vom fi 40.000 de câini pe Arena Naţională, dar şi un milion şi jumătate în faţa televizoarelor. Şi toţi ne vor susţine şi ne vor împinge de la spate”, a fost declaraţia lui Vasile Miriuţă, care i-a enervat pe ilfoveni.

“E şi el tensionat”

Cristi Tănase, oficialul Concordiei Chiajna, a comentat declaraţiile făcute de Miriuţă: “A zis Vasile că e sigur că ne bate? E şi el tensionat, e presiune mare pe umerii lui. Şi noi suntem siguri că o să facem un meci bun şi nu o să pierdem”, a spus Cristi Tănase la un post de televiziune.

Partida Concordia Chiajna – FC Dinamo Bucureşti se va disputa luni, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.