Carousel hot news

Chiajna se plânge din nou de arbitraj. Cum îl ironizează ilfovenii pe Dan Petrescu

Conform "tradiţiei" din acest sezon, CFR Cluj a deschis scorul în partida împotriva Concordiei Chiajna dintr-un penalty... În cazul jocului respectiv, adin cadrul etapei a 10-a a Ligii 1 Betano,...
18.09.2017 | 21:08
Chiajna se plânge din nou de arbitraj. Cum îl ironizează ilfovenii pe Dan Petrescu

Conform “tradiţiei” din acest sezon, CFR Cluj a deschis scorul în partida împotriva Concordiei Chiajna dintr-un penalty… În cazul jocului respectiv, adin cadrul etapei a 10-a a Ligii 1 Betano, acesta a şi fost singurul gol înscris în cele 90 de minute, aducându-i liderului succesul într-o dispută de care se temea foarte mult.

Ilfovenii au fost deranjaţi de decizia arbitrului şi s-au răzbunat pe… Dan Petrescu, ironizându-l. Şefii Concordiei se întreabă, retoric, ce ar trebui să facă şi ei, pentru a avea parte de un arbitraj corect la meciuri. “Ce trebuie să facem ca să fim trataţi corect? Nu cerem decât să fim “albitraţi” corect. Dacă le spun “albitri” poate o să fim şi noi avantajaţi. Şi sincer, chiar îmi place cum sună. Glumesc acum, dar “albitri” a spus Dan Petrescu”, a afirmat Cristian Tănase. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi 

Chiajna a adunat deja şase faze la rând în care a fost dezavantajată

Preşedintele Concordiei a precizat că nu are nimic cu CFR-ul, dar parcă prea s-au înmulţit fazele în care echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj. “Mă refer la penalty-ul din meciul cu CFR, nu am nimic cu ei, dar noi nu am primit penalty-uri foarte clare, henţ, fault în careu şi aşa mai departe. În zece etape avem trei goluri anulate şi trei penalty-uri neacordate, deci şase faze în zece meciuri. E mai mult de jumătate, deja se depăşeşte o limită a bunului simţ”, a mai spus Tănase.

CFR Cluj a luat cele trei puncte de la Chiajna după golul marcat de Ciprian Deac, din penalty, în minutul 71. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un duel în careu între Omrani şi Marc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri