Fotbal intern

L-a luat direct din magazin?! Moment antologic în Chiajna – Voluntari

Din ciclul "doar în Liga 1", meciul Chiajna - Voluntari 3-1 a oferit o fază de ţinut minte. Cum a fost îmbrăcat un titular al gazdelor
27.02.2018 | 20:26
L-a luat direct din magazin?! Moment antologic în Chiajna - Voluntari
ADVERTISEMENT

Moment cu adevărat nemaivăzut la partida dintre Chiajna şi Voluntari. În a doua repriză a meciului, Claudiu Bumba a fost faultat şi, din zvărcolirile sale pe terenul îngheţat, de sub tricou i-a ieşit eticheta! 

Imediat, un coleg al lui Bumba a venit şi a rupt eticheta, rezolvând astfel problema. Claudiu Bumba este un transfer reuşit pentru cei de la Chiajna. A venit de la Dinamo în luna septembrie şi a reuşit să macheze de patru ori şi să ofere şi patru assist-uri. 

ADVERTISEMENT

Chiajna – Voluntari 3-1. Niculescu a “paralizat” în tribună

Meciul s-a disputat pe o temperatură extrem de scăzută (-9 grade spre final) , iar unul dintre cei care au avut de suferit a fost Claudiu Niculescu. Antrenorul Voluntariului a fost suspendat şi a stat în tribună. 

“Am îngheţat tot! Mă scuzaţi că stau cu gluga în cap, dar e un curent aici…A fost meci frumos, sper că le-a plăcut telespectatorilor, că spectatori n-au fost pe vremea asta. Bine că am scăpat sănătoşi”, a spus Niculescu la final. 

ADVERTISEMENT

captură: Telekomsport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri