Chiar ai de unde alege! Meciurile europene și jucătorii free pentru care trebuie să te înscrii în competițiile FootballCoin!

04.03.2019 | 11:22
Chiar ai de unde alege Meciurile europene si jucatorii free pentru care trebuie sa te inscrii in competitiile FootballCoin

Bine te-am regăsit aici, unde vorbim despre meciurile tari din toată Europa și despre modul în care talentul tău de manager poate fi implicat în aceste competiții. Urmează o tură nouă de partide din Champions League și Europa League și nu e vreme de așteptat. Trebuie să-ți faci echipele, ca să nu pierzi ocazia câștigării premiilor puse la bătaie. Așa că după ce treci în revistă jucătorii care merită un loc în lotul tău, intră pe FootballCoin.io și alegeți primul 11 pe care mizezi. Premiile sunt date în cryptomoneda jocului, XFC, ca tu să-ți poți face pe viitor echipe din ce în ce mai valoroase, cu jucători care costă, dar care îți fac puncte garantat. Messi, Ronaldo, Salah, Aguero și lista poate continua.

Până atunci, poți să-ți faci echipe puternice și cu jucători free. Mbappé, Lewandovski, Reus, Aubameyang. Hai că ți-a mai revenit zâmbetul pe față, nu?

Real Madrid – Ajax. Se va lăsa cu surprize, surprize?

Marți vom urmări întâlnirea cu numărul 14 dintre Real și Ajax. Dintre toate cele 13 de până acum, Ajax a câștigat doar 4, iar Realul 8, la socoteală punându-se și victoria din turul optimilor cu olandezii, 2-1 pe Johan Cruyff Arena. Benzema a deschis scorul în minutul 60, Ajax egalând și sperând la un punct în fața madrilenilor. Speranță spulberată de Asensio și reușita sa cu câteva minute înainte de fluierul final.

De la meciul cu Ajax din februarie, Real Madrid a înregistrat 3 înfrângeri și o singură victorie. Girona și Barcelona, în două rânduri, le-au înecat corăbiile lui Ramos și companiei, care mai au ca unică speranță de salvare a sezonului calificarea mai departe în Champions League. Dacă trec de Ajax, cei de la Real Madrid bifează a noua calificare în sferturile UCL-ului, în drumul lor către un posibil al patrulea trofeu consecutiv.

De partea cealaltă, Ajax se găsește pentru prima oară din sezonul 2005-2006 în runda optimilor. Mai mult decât atât, nu au trecut niciodată de această fază a competiției. Să fie acum momentul? Ajax are 3 victorii în Olanda, două în campionat și una în cupă, înscriind în total 13 goluri. Cu apetit pentru scor mare pe tabelă și cu un tur în care a impresionat prin ambiție, Ajax începe meciul de pe Santiago Bernabeu știind că nu au ce pierde și că merită încercat de doborât colosul pe care Girona a reușit să-l îngenuncheze în campionat. Cu Sergio Ramos suspendat, Real Madrid trebuie să strângă rândurile și să descrețească frunțile fanilor, care caută alinare după întâlnirile cu Barcelona. Nacho Fernandez va fi înlocuitorul lui Ramos pe linia de fund, dar problema nu e aici, ci la înlocuirea șefului din vestiare.

Competiția dedicată meciurilor de marți din UCL este deja on pe site, așa că nu ai decât să-ți pregătești echipa. Intrarea este free, iar premiile ajung în total la 18 000 de XFC. Variantele gratuite pe care le poți accesa din echipa gazdă sunt Sergio Reguilon, jucătorul de 22 de ani care a strâns 111 puncte la football fantasy în 3 meciuri în UCL. Un alt jucător free și valoros este Junior Vinicius, care a adunat în 3 meciuri 2 assist-uri, unul chiar în meciul din tur cu Ajax. Îl găsești cu 83 de puncte, gata să mai pună peste ele unele noi în această săptămână.

De la Ajax, poți să mizezi pe puștiul pe care toată lumea din Amsterdam mizează: Matthijs de Ligt. Căpitanul lui Ajax la doar 19 ani. Hakim Ziyech poate fi o altă opțiune pentru echipa ta. Are 3 goluri până acum în acest sezon de UCL și 2 asist-uri și știi prea bine că el e cel care le-a băgat mingea în poartă madrilenilor în tur. Deci, tot ce e posibil să o facă din nou.
Să fie prelungiri? Să fie o avalanșă de tupeu și tinerețe venite direct din Amsterdam? Sau să fie meciul în care Real pune punct perioadei nefaste?
Facem pasul către Europa League, unde avem 8 meciuri de văzut și de plăcut. Și, evident, de jucat la FootballCoin.

Frankfurt – Inter

Frankfurt vine după două victorii în Bundesliga și după ce a trecut de Șahtior în șaisprezecimile Europei League. În cele două meciuri cu Șahtior, Sebastian Haller a reușit să înscrie o dublă la retur și promite să o facă și în meciul tur cu italienii de la Inter. Îl poți lua în echipa ta free, cu tot cu cele 97 de puncte adunate până acum în competiția europeană. Are 5 goluri și 3 assist-uri în 7 meciuri adunate în Europa League. Mai mult de atât, știe cum să înscrie în poarta italienilor, reușind acest lucru în a doua victorie cu Lazio din grupa în care a ieșit pe primul loc cu 6 victorii în 6 meciuri. Un alt jucător pe care sigur îl vrei în echipa ta este Luka Jovic, jucătorul lui Frankfurt care se luptă pentru titlul de golgheter în Bundesliga, fiind la egalitate cu Lewandovski, cu 15 goluri. În Europa League a marcat 6 goluri și a plusat și cu un assist, strângând 89 de puncte la football fantasy.

Inter trece printr-o perioadă grea. Eliminată din Uefa Champions League, într-o grupă în care a dat piept cu Barcelona și Tottenham, Inter și-a continuat drumul în Europa League, unde a întâlnit echipa românului Andrei Ivan, Rapid Viena. Dacă în tur a reușit doar 1-0, în retur Inter s-a dezlănțuit și a terminat meciul cu scorul de 4-0 pe tabelă. Dintre jucătorii de bază ai lui Inter, Lautaro Martinez este free și pe locul 2 în topul punctelor la football fantasy din echipa lui. Cu un egal cu Fiorentina și o înfrângere cu Cagliari, Inter trebuie să tragă aer în piept și să salveze sezonul cu un parcurs bun în Europa League.

Zenit Sankt Petersburg – Villarreal

Ai 8 meciuri în competiția dedicată special pentru Europa League, așa că sfaturile noastre, inspirația și talentul tău de manager la football fantasy îți pot aduce punctele mult dorite. Zenit-Villarreal promite o întâlnire imprevizibilă. Dacă intenționezi să îți faci echipa făcând research printre jucătorii celor două echipe, te anunțăm că poți începe cu poziția din poartă. Andrey Lunev, portarul lui Zenit, a strâns cele mai multe puncte la football fantasy în acest sezon de Europa League, 161. Pe locul 2 vine, cine crezi, chiar portarul lui Villarreal, Andres Fernandez, cu 143 de puncte. Deci, ce alegi? Andrey sau Andres?

Dacă ești în căutare de variantă în atac, Azmoun Sardar se prezintă bine, cu 2 goluri și 1 assist în acest sezon de Europa League pentru Zenit. Tot el este cel mai bun marcator al lui Zenit în campionatul Rusiei, unde el și echipa lui sunt pe primul loc, la 3 puncte distanță de Krasnodar. O altă idee de la noi este convocarea veteranului Dzyuba Artem, care a înscris 5 goluri și a adunat și 5 assist-uri în acest sezon de calificări și grupă în Europa.

Tot free și tot bun pentru atacul echipei tale este Karl Toko Ekambi, opțiune aleasă din tabăra lui Villarreal. Are 88 de puncte, 3 goluri și 5 assist-uri în Europa League, 2 goluri fiind marcate în dubla împotriva lui Spartak Moscova din grupe. Să vedem dacă Ekambi va fi spaima rușilor în continuare.

Cu un drum dezastruos în La Liga, Villarreal nu își permite un alt pas greșit și în Europa League. Aflată pe val în Rusia, Zenit nu își permite să-și dezamăgească fanii pe plan european. De aceea, vom avea un duel al contrastelor, atât prin stil de joc, cât și prin personalitatea echipei.

Iar tu poți fi unul dintre câștigătorii etapei, asta dacă îți faci o echipă care să-ți aducă punctele necesare la FootballCoin.

Ai 12 meciuri de ales în această săptămână, 12 derby-uri între echipe care nu concep înfrângerea. Așa că și tu, alături de ei, nu ai decât să te alături jocului și să fii învingător.