Sporturi

Chiar dacă a câştigat un milion de dolari în 2018, Mihaela Buzărnescu are probleme financiare

30.12.2018 | 14:00
Chiar daca a castigat un milion de dolari in 2018 Mihaela Buzarnescu are probleme financiare
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu are probleme financiare chiar dacă a câştigat un milion de dolari în 2018. Mihaela Buzărnescu a avut parte de un an 2018 foarte bun, cu rezultate remarcante care au propulasat-o între primele 30 de jucătoare ale lumii. Pe plan financiar, Miki a înregistrat sume impresionante, câştigând un total de 1.114.218 de dolari. Ea a reușit să strângă această sumă exclusiv din premiile obținute în cele 28 de turnee la care a participat pe parcursul acestui sezon competiţional. 862.173 vin din proba de simplu, la care se adaugă 197.013 din proba de dublu, dar și 5.032 de dolari din proba de dublu mixt. Asta în condiţiile în care la începutul lui 2018 avea doar 376.817 de dolari câştigaţi din tenis.

Totuşi, Miki are în continuare probleme financiare. “A fost un an bun pentru mine în care au fost nişte câştiguri, dar şi cheltuieli foarte mari. Bineînţeles că am nevoie în continuare de sponsor pentru a-mi putea susţine toate deplasările, mai ales că îmi doresc să merg cu o echipă mai mare la concursuri şi este foarte greu. În general nu am avut timp să cheltui bani anul acesta pentru că am fost mai mult plecată la concursuri şi nu am reuşit să am timp liber ca să pot spune că am cheltuit. Sincer nu am avut timp nici de vacanţă, de shopping, aşa că în mare parte au fost cheltuieli şi necesităţi de uz casnic, de zi cu zi”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu întâmpină noi probleme financiare

Chiar şi aşa, Mihaela are planuri măreţe pentru acest sezon şi speră să aibă rezultate din ce în ce mai bune în circuitul feminin de tenis. “Îmi doresc mult să reintru în top 20 şi apoi în top 10 WTA. Asta îmi doresc cel mai mult. În plus, să am rezultate bune la Grand Slam-uri şi să rămân sănătoasă ca să pot concura la cât mai multe competiţii pe viitor”, a declarat Mihaela Buzărnescu pentru sursa citată.

Ea va intra în concurs la Brisbane în ultima zi a anului 2018. Mihaela Buzărnescu o va întâlni în primul tur la turneul din Australia pe sportiva din Ucraina, Lesia Tsurenko, locul 27 WTA. Aflată în prezent pe locul 24 în lume, Buzărnescu s-a mai întâlnit până în prezent de două ori cu Tsurenko în circuitul WTA, de fiecare dată în 2018: victorii pentru Miki la Hobart și Doha.

ADVERTISEMENT