Sport

Chiar e jucăria lui Gigi Becali! FCSB, trei schimbări în minutul 33 al meciului cu UTA Arad. Coman a intrat la pauză

Gigi Becali continuă să conducă în stilul său carcteristic la FCSB și a dictat nu mai puțin de trei schimbări în minutul 33 al întâlnirii cu UTA Arad.
01.08.2021 | 22:47
Chiar e jucaria lui Gigi Becali FCSB trei schimbari in minutul 33 al meciului cu UTA Arad Coman a intrat la pauza
ADVERTISEMENT
01-08-2021
20:05

FCSB, a patra modificare la pauză

După ce a schimbat trei jucători în minutul 33, Dinu Todoran a mai efectuat o modificare în startul celei de-a doua reprize. Florinel Coman a intrat în locul lui Ovidiu Popescu, a patra schimbare a FCSB în meciul de la Arad.

Vicecampioana României traversează un moment nefast după eliminarea din Conference League, iar perioada s-a prelungit și în startul întâlnirii de la Arad.

Formația lui Laszlo Balint a început extrem de încrezătoare și a reușit să deschisă scorul în minutul 20.

ADVERTISEMENT

FCSB trei schimbări după jumătate de oră, Gigi Becali face ce vrea

Jocul modest al echipei sale l-a înfurit pe Gigi Becali și acesta a dictat prin telefon ca antrenorul FCSB-ului, Dinu Todoran, să facă trei schimbări încă din prima repriză.

”Secundul” de pe bancă s-a conformat imediat și în minutul 33 și-au făcut apariția pe teren Darius Olaru, Valentin Crețu și Andrei Cordea, aceștia înlocuindu-i pe Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Andrei Dumiter.

ADVERTISEMENT

Mutările făcute de Becali au fost criticate vehement de comentatorul Emil Grădinescu: ”Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”.

Todoran, iritat când a fost întrebat de înlocuiri

Deși toată lumea știe că și deciziile tehnico-tactice sunt luate tot de finanțator, antrenorul Dinu Todoran nu poate scăpa de întrebările incomode, iar de această dat nu a avut nicio explicație pentru cele trei schimbări.

ADVERTISEMENT

”Este un rezultat echitabil, a fost un spectacol frumos. Jucătorii au avut dorință, au făcut mult efort, mai ales că veneau după o deplasare lungă. Am depus un efort foarte mare, trebuie să vedem cum ne vom recupera. Domnul Gigi Becali știe toate aspectele cu Moruțan, eu profit de el cât îl am la echipă.

Nu ați obosit să-mi puneți această întrebare cu schimbările? Nu e nicio umilință, jucătorii trebuie să fie pregătiți. Joacă 30 de minute, o repriză. Era 1-0 când au ieșit, dar am jucători de caracter. Altceva”, a fost declarația lui Todoran la  Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Patronul nu e la prima astfel de mutare

Nu este pentru prima dată când Gigi Becali schimbă liniile ca la hochei nemulțumit de jocul formației sale. În Supercupa României cu CFR Cluj, din luna aprilie, FCSB a făcut nu mai puțin de cinci schimbări la pauza întâlnirii, deși scorul era 0-0.

La un meci cu Poli Iași, disputat în septembrie 2020, patronul a fost total nemulțumit de faptul că ”roș-albaștrii erau conduși cu 3-1 încă din primle minute și în minutul 28 le-a dictat angajaților săi patru modificări.

Criticat pentru fatul că se bagă peste antrenori, Gigi Becali nu ține cont de părerea nimănui și conduce clubul așa cum crede de cuviință. ”E jucăria lui. El cumpără şi dă afara pe cine vrea pentru că el e patronul, măi, oameni buni. El nu are Consiliu de Administraţie. Spunea cineva că să intervină MM Stoica. Cine să intervină, bă, la Gigi Becali. Păi, voi înseamnă că nu îl cunoaşteţi”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: