ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Chiar e o telenovelă ce s-a întîmplat cu mine la Sportul. Pot să scriu o carte”

Dacian Varga spune că este pe cale să îşi rezolve problemele contractuale cu Sportul pe cale juridică săptămîna viitoare şi că el continuă să facă antrenamente separat cu un preparator...
Autor: Vasile Pârvan | 12.10.2013 | 14:54

Dacian Varga spune că este pe cale să îşi rezolve problemele contractuale cu Sportul pe cale juridică săptămîna viitoare şi că el continuă să facă antrenamente separat cu un preparator fizic pentru a rămîne în formă.

ADVERTISEMENT

“Chiar e o telenovelă ceea ce s-a întîmplat cu mine la Sportul. Trebuie să fiu puternic, să mă pregătesc şi să sper că se va rezolva curînd problema. Există un contract cu Sportul pe care eu l-am contestat. Eu nu l-am semnat. Sper ca săptămîna viitoare să mi se dea dreptate. Nu m-am bătut cu Şiman. Nu pot să fac asta, a fost patronul meu. Nu a dat în mine, a fost un schimb de discuţii mai aprins.Am preparator fizic pe care îl plătesc din banii mei. Trebuie să rămîn în formă, nu pot să stau acasă. Pot să scriu o carte cu ce mi s-a întîmplat, mai ales acum, că nu am salariu. Fotbaliştii care au jucat în Liga I, care au meciuri la naţionala de tineret, nu aveau bani, nu aveau unde să stea. Stăteau în gazdă la cîte o bătrînica”, a spus Dacian Varga pentru Dolce Sport.

Varga a evoluat la Sportul, Unirea Urziceni (2009-2010), Rapid (2010), Kuban Krasnodar (2011-2012) şi FC Vaslui (2012).

ADVERTISEMENT

1.2 milioane de euro este cota sa pe transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!