Life

”Chiar m-a ajutat”. Care a fost cel mai bun sfat pe care Calina Dumitrescu l-a primit de la bunica ei, regretata Mioara Roman

Calina Dumitrescu a avut mereu o relație specială cu bunica ei. Ce a învățat-o Mioara Roman, cu puțin timp înainte să se stingă din viață.
06.03.2024 | 11:19
Chiar ma ajutat Care a fost cel mai bun sfat pe care Calina Dumitrescu la primit de la bunica ei regretata Mioara Roman
Calina Dumitrescu a avut o relație specială cu Mioara Roman. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Calina Dumitrescu este una dintre cele mai urmărite tinere din mediul online. De-a lungul timpului, fiica Catincăi Roman a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani. Și, pentru că se simte apropiată de urmăritorii ei, a decis să le împărtășească o informație personală.

Calina Dumitrescu a avut o relație specială cu bunica ei

Anul acesta, familia Roman a avut parte de momente triste. Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi s-a stins din viață la 83 de ani. În ultima perioadă, aceasta a avut diverse probleme de sănătate și, din păcate, a decedat la finalul lunii februarie.

ADVERTISEMENT

De-a lungul vieții sale, Mioara Roman a fost o figură importantă pentru fiicele, dar și pentru nepoatele sale. Pentru că a avut un stil de viață ales, aceasta a vrut ca și urmașele sale să pună accentul pe lucrurile cu adevărat importante.

Calina Dumitrescu a fost foarte apropiată de bunica ei. Ba mai mult, după cum chiar ea a declarat în mediul online, a fost persoana care i-a dat cele mai multe sfaturi. Calina a ținut cont de toate, iar pe unele dintre ele și le amintește cu drag.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai mulți ani, Calina a fost concurentă la ”Bravo, ai stil!”. Deși nu a avut un parcurs prea lung în competiție, cei de acasă s-au convins de educația ei aleasă și de stil. Așii din mânecă ai Calinei au fost sfaturile primite de la bunica ei.

Nepoata Mioarei și-a amintit că, în urmă cu ceva timp, aceasta i-a spus câteva vorbe foarte importante. Mioara i-a povestit nepoatei sale unul dintre cele mai mari secrete care a ajutat-o, de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman a învățat-o tot ce este mai bun pe nepoata ei

Mioara Roman a fost mereu preocupată de îngrijirea tenului și de aspectul său fizic. Tot timpul aranjată, mama Oanei Roman a recunoscut, la un moment dat, că niciodată nu s-a prezentat în pijamale în fața soțului ei. Tot timpul a fost machiată și cu părul aranjat.

Același sfat l-a dat și fiicelor, dar și nepoatei ei, Calina. Înainte de a se stinge din viață, Mioara Roman s-a asigurat că Oana, Catinca, Calina și Isabela înțeleg importanța aspectului fizic și al îngrijirii personale.

ADVERTISEMENT

”Și mama și bunica mea mereu mi-au spus că stră-bunica mea niciodată nu a coborât în pijama, necoafată și fără ruj pe buze în fața soțului ei. Ceea ce mi s-a părut foarte elegant și drăguț, un sfat foarte bun, care chiar m-a ajutat.”, a mărturisit Calina în mediul online.

Atunci când Mioara Roman a decedat, Calina a fost aspru judecată de către public. Faptul că fiica Catincăi nu s-a prezentat la înmormântarea bunicii sale a fost un gest pe care cei de acasă abia au așteptat să îl taxeze.

Văzând că fiica sa este pusă la zid, Catinca a simțit nevoia să îi ia apărarea. Aceasta a spus că fiica ei a fost prezentă la priveghi, însă nu a putut participa și la înmormântare. Vestea morții bunicii sale a afectat-o pe Calina, tânăra făcând atac de panică și plângând ore în șir.

ADVERTISEMENT
Tags: