Fotbal intern

Chiar se întâmplă? Suporterii vor achiziţiona o parte din acţiunile lui Dinamo de la Negoiţă. “Pe echipamentul de joc va apărea ‘Programul DDB’!”

20.11.2019 | 10:18
Chiar se intampla Suporterii vor achizitiona o parte din actiunile lui Dinamo de la Negoita Pe echipamentul de joc va aparea Programul DDB
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă a afirmat în conferinţa de presă memorabilă, în care a spus că va da Dinamo pe un leu, că suporterii pot fi singura salvare a clubului şi că îi învită să strângă bani pentru a cumpăra acţiunile de la el. Iar cele două asociaţii ale fanilor, “DDB” (Programul Doar Dinamo Bucureşti) şi “ADPD” (Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo) au demarat o campanie puternică pentru strângerea de fonduri. Acum, apar şi primele rezultate concrete. 

Suporterii din “Programul DDB” vor achiziţiona 15% din acţiunile lui Dinamo!

Site-ul clubului din Ştefan cel Mare a publicat un comunicat al celor de la “DDB”, în care se anunţă o surpriză: zilele următoare, liderii acestui proiect, iniţiat de cei din Peluza Cătălin Hîldan, s-au  întâlnit cu Ionuţ Negoiţă şi s-a stabilit că aceştia vor prelua 15% din acţiunile clubului! “Suma pe care am strâns-o până acum din cotizaţii a ajuns la 60.000 de euro. Foarte curând vom ajunge la 100.000 şi acesta este momentul în care am stabilit cu Negoiţă că vom cumpăra 15% din acţiuni”, spun oamenii care conduc programul de socios al fanilor.

ADVERTISEMENT

Pentru a demonstra seriorizatea proiectului şi a drumului spre cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni, numele “Programul DDB” va fi inscripţionat pe tricoul de joc al lui Dinamo! Deci, practic, fanii vor merge exact pe drumul pe care a mers chiar Negoiţă până când a ajuns patron în Ştefan cel Mare: întâi sponsorizare, apoi achiziţionarea clubului. “În prezent soldul din cotizații este de 60.000 euro. Ritmul înscrierilor din ultimele săptămâni este unul foarte încurajator, aproape jumâtate din banii strânși reprezentând cotizațiile din ultimele 3 săptămâni. Momentan, pe tricourile de joc va apărea inscripţionat şi numele programului nostru”, explică liderii programului.

“Programul DDB” este iniţiat de grupurile de suporteri din Peluza Cătălin Hîldan. În acest moment, preşedintele asociaţiei şi imaginea acesteia este Cristi Hîldan, fratele “Unicului Căpitan”, Cătălin.  Celălalt program “rival” al suporterilor dinamovişti este Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo, ADPD, ale cărui imagini sunt Cornel Dinu şi actorul Răzvan Oprea. ADPD a strâns până în acest moment 25.000 de euro.

ADVERTISEMENT