ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Am ajuns de râsul Luxemburgului: “N-aveţi nimic special! Nici curaj!”

Naţionalele de tineret ale României au mai bifat, zilele trecute, o nouă ruşine. După înfrângerea cu Liechtenstein, la unde 17 a venit şi un egal acasă cu un alt "nume greu" al fotbalului...
Autor: Alex Bradescu | 29.10.2017 | 10:14
Am ajuns de râsul Luxemburgului:

Naţionalele de tineret ale României au mai bifat, zilele trecute, o nouă ruşine. După înfrângerea cu Liechtenstein, la unde 17 a venit şi un egal acasă cu un alt “nume greu” al fotbalului european, Luxemburg. La finalul meciului, oficialii români s-au întrecut în declaraţii care de care mai justificative: ba că Luxemburg a naturalizat mulţi jucători şi nu mai sunt ciuca bătăilor, ba că au un fotbalist cumpărat de Bayern pe 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, printre cele mai tragi-comice declaraţii s-a numărat cea a antrenorului Sorin Colceag, care spunea: “Luxemburg nu ne-a fost cu nimic superioară!”, şi  cele ale directorului tehnic FRF Mihai Stoichiţă, care s-a declarat mândru de jucătorii români după această partidă. Antrenorul Luxemburgului însă, mult mai realist, a oferit o analiză mai aproape de adevăr, în care numai de laude n-a fost vorba!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Oaspeţii, după România – Luxemburg 0-0: “N-aveţi nimic special! Creativitate zero!”

Reinhold Breu, antrenorul Luxemburgului, a lămurit întâi problema “jucătorului de 1,5 milioane de la Bayer”. “Nu e vorba de o sumă atât de mare, e exagerare”, a explicat el pentru Gsp. Apoi a făcut o analiză drastică a jocului României: “Mi se pare prea uşor de înţeles cum jucaţi. Bam-bam, pase-pase. Aveţi doi-trei jucători buni individual, dar cam atât”. 

ADVERTISEMENT

Breu a vorbit şi mai clar despre principalele probleme ale României under 17. “Mie aşa mi se pare, că vă lipseşte curajul. Trebuie să lăsaţi jucătorii mai liberi, că nu aveţi creativitate. Nu aveţi jucători care să facă diferenţa în duelurile unu la unu. N-aveţi nimic special!”,  a încheiat Breu.

sursa foto: frf.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!