Fotbal international

Chicharito Hernandez, în lacrimi după transferul la Los Angeles Galaxy! Şi-a sunat tatăl şi a început să plângă la telefon! VIDEO

23.01.2020 | 23:09
Chicharito Hernandez in lacrimi dupa transferul la Los Angeles Galaxy Sia sunat tatal si a inceput sa planga la telefon VIDEO
ADVERTISEMENT

Chicharito Hernandez s-a transferat în MLS la Los Angeles Galaxy, iar fanii americani au creat o adevărată isterie la sosirea atacantului mexican. Fostul jucător al Sevillei și-a sunat tatăl și a început să plângă, gândindu-se la tot efortul pe care l-a depus pentru a ajunge în Europa la un nivel mare.

Chicharito Hernandez a început să plângă după transferul la LA Galaxy

Chicharito Hernandez a început să plângă la telefon, în timp ce vorbea cu tatăl său despre transferul la Los Angeles Galaxy. Fostul atacant al lui Manchester United sau Real Madrid și-a amintit despre eforturile imense pe care el împreună cu toată familia sa le-au depus pentru a ajunge să facă performanță în Europa.

ADVERTISEMENT

„Este începutul retragerii mele din fotbal. Astăzi mă retrag din visul european pe care l-am avut”, au fost cuvintele lui Chicharito Hernandez către tatăl său, care încerca să-l consoleze.

  • 31 de ani a împlinit Chicharito Hernandez pe 1 iunie

Chicharito, așteptat cu brațele deschise la Los Angeles

Fanii lui Los Angeles Galaxy au creat o adevărată isterie la aterizarea avionului în care a venit Chicharito Hernandez și l-au „sufocat” pe mexican, pentru a putea să-și facă un „selfie” și pentru a putea prinde un autograf din partea atacantului.

ADVERTISEMENT

Carlos Vela, starul lui Los Angeles FC, l-a felicitat și i-a transmis un mesaj conaționalului său la sosirea în America. „Chicharito este o mașină de marcat goluri. Este întotdeauna focusat pe asta, dar face și o treabă foarte bună pentru echipă.

Este foarte important pentru ei că au reușit să îl ia, pentru că este un jucător foarte bun și ar fi un transfer reușit pentru oricine l-ar aduce”, a fost mesajul postat de Carlos Vela pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
  • 9.000.000 de euro este cota de piață a lui Chicharito Hernandez, conform transfermarkt.com