Fotbal international

“Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii

09.01.2021 | 20:46
Chicharito Hernandez sia parasit sotia romanca Mexicanul a lasato singura cu doi copii
"Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii. FOTO: GOAL.com
ADVERTISEMENT

“Chicharito” Hernandez, celebrul fotbalist mexican, și-a părăsit soția româncă și a lăsat-o singură cu cei doi copii pe care îi au împreună.

La puțin timp de la nașterea celui de-al doilea copil, Sarah Kohan, fotomodelul în vârstă de 26 de ani, a dat de înțeles că cei doi s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Sarah Kohan născută în Australia, este pe jumătate româncă, aceasta activând și ca blogger de turism pe rețelele de socializare.

“Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii

În ultimii doi ani, Sarah Kohan s-a concentrat foarte mult pe viața de familie alături de fostul star al lui Manchester United și Real Madrid, “Chicharito” Hernandez, atacantul care evoluează în prezent la LA Galaxy,

ADVERTISEMENT

Relația dintre ei părea să fie una foarte bună, aceștia alegând să se și căsătorească, Sarah Kohan fiind mamă a doi copii, o fată și un băiat. Între timp, pozele soției fotbalistului au dispărut de pe conturile ei de Facebook, iar ultima sa postare a explicat acest fapt.

 ”Cea mai dificilă decizie este să renunțe la cineva. Lasă-l să plece și lasă-l să îi fie dor de tine”, a scris Sarah Kohan pe profilul personal de Instagram, drept explicație pentru pasul făcut în viața personală.

ADVERTISEMENT

Soția lui Hernandez, jumătate australiancă, jumătate româncă

Sarah Kohan este născută în Australia, însă este și româncă pe jumătate așa cum a declarat: “Am crescut în Australia, dar de fapt sunt pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”.

Pentru Hernandez, Sarah părea că aceasta este marea iubire a vieții sale. J ucătorul ajuns în MLS, la LA Galaxy, pare că și-a încheiat cariera în Europa, însă își declara iubirea față de Sarah ori de câte ori avea ocazia.

ADVERTISEMENT

“Fără etichete. Fără atașamente. Fără nevoi. Fără judecăți. Fără așteptări. Doar acorduri. Oh și desigur… IUBIRE”, a scris Javier Hernandez pe contul său de Instagram, cu ceva timp în urmă.

 

ADVERTISEMENT