ADVERTISEMENT
Fotbal international

“Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii

Autor: Eduard Dimiean | 09.01.2021 | 20:46
"Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii. FOTO: GOAL.com

“Chicharito” Hernandez, celebrul fotbalist mexican, și-a părăsit soția româncă și a lăsat-o singură cu cei doi copii pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

La puțin timp de la nașterea celui de-al doilea copil, Sarah Kohan, fotomodelul în vârstă de 26 de ani, a dat de înțeles că cei doi s-au despărțit.

Sarah Kohan născută în Australia, este pe jumătate româncă, aceasta activând și ca blogger de turism pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Chicharito” Hernandez și-a părăsit soția româncă! Mexicanul a lăsat-o singură cu doi copii

În ultimii doi ani, Sarah Kohan s-a concentrat foarte mult pe viața de familie alături de fostul star al lui Manchester United și Real Madrid, “Chicharito” Hernandez, atacantul care evoluează în prezent la LA Galaxy,

Relația dintre ei părea să fie una foarte bună, aceștia alegând să se și căsătorească, Sarah Kohan fiind mamă a doi copii, o fată și un băiat. Între timp, pozele soției fotbalistului au dispărut de pe conturile ei de Facebook, iar ultima sa postare a explicat acest fapt.

ADVERTISEMENT

 ”Cea mai dificilă decizie este să renunțe la cineva. Lasă-l să plece și lasă-l să îi fie dor de tine”, a scris Sarah Kohan pe profilul personal de Instagram, drept explicație pentru pasul făcut în viața personală.

Soția lui Hernandez, jumătate australiancă, jumătate româncă

Sarah Kohan este născută în Australia, însă este și româncă pe jumătate așa cum a declarat: “Am crescut în Australia, dar de fapt sunt pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”.

ADVERTISEMENT

Pentru Hernandez, Sarah părea că aceasta este marea iubire a vieții sale. Jucătorul ajuns în MLS, la LA Galaxy, pare că și-a încheiat cariera în Europa, însă își declara iubirea față de Sarah ori de câte ori avea ocazia.

“Fără etichete. Fără atașamente. Fără nevoi. Fără judecăți. Fără așteptări. Doar acorduri. Oh și desigur… IUBIRE”, a scris Javier Hernandez pe contul său de Instagram, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!