Guardiola, vinovat pentru că Italia nu merge la Mondial! “Din cauza lui ne-am pierdut identitatea”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 10:30
Guardiola, vinovat pentru că Italia nu merge la Mondial! “Din cauza lui ne-am pierdut identitatea”

Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia. După 60 de ani de prezenţe la turneul final, “Squadra Azzurra” este obligată să vadă competiţi din faţa televizorului. Giorgio Chiellini a dezvăluit cine sunt vinovaţii pentru ratarea obiectivului.

Fundaşul central al lui Juventus a oferit un interviu în presa din Anglia şi a declarat că antrenorii din Serie A sunt vinovaţi pentru ratarea calificării. Chiellini a precizat că tehnicienii încearcă tot mai mult să-l imite pe Pep Guardiola.

Chiellini va evita meciurile de la Mondial

Pep Guardiola a stricat şi a ruinat fundaşul italian. E un antrenor extraordinar, cu o minte extraordinară, dar antrenorii italieni au încercat să-l copieze fără să aibă aceleaşi cunoştinţe, iar în ultimii zece ani ne-am pierdut identitatea. Ne-am pierdut identitatea lui Maldini, Baresi, Cannavaro, Nesta, Bergomi, Gentile, Scirea. Dintre cei născuţi între 1984 şi 1995, îl avem doar pe Bonucci. În zece ani n-am lansat niciun fundaş bun. Sper că vom avea un nou start şi vom relansa fotbalul italian. Necalificarea la Mondial e dovada problemei pe care o avem”, a declarat Giorgio Chiellini.

Fundaşul de 33 de ani şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională după barajul pierdut în faţa Suediei. În cadrul interviului, fiind întrebat dacă se va uita la meciurile din Rusia, Chiellini a susţinut că nu va putea să vadă turneul final. E ca un pumnal în stomac. La vară, nu voi avea o lună bună. Mă voi uita pe rezultate, însă nu reuşesc să mă imaginez stând patru săptămâni în faţa televizorului pentru a urmări meciurile”.

Ştirea MOMENTULUI

Franța – Croația 0-0. Live video finala la CM 2018. Echilibru în startul meciului!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.