Cele mai citite

Alexis Sanchez a prins ARIPI! ”Visez să devin campion MONDIAL”

Chile a trimis-o acasă pe Spania după victoria cu 2-0 pe stadionul Maracana. Imediat după meci, chilieni au prin aripi.  Selecţionerul naţionalei din echipei din America de Sud este extrem de...
Autor: Claudiu Melinte | 19.06.2014 | 00:14
Alexis Sanchez a prins ARIPI! ”Visez să devin campion MONDIAL”

Chile a trimis-o acasă pe Spania după victoria cu 2-0 pe stadionul Maracana. Imediat după meci, chilieni au prin aripi.  Selecţionerul naţionalei din echipei din America de Sud este extrem de mulţumit de elevii săi după victoria cu Spania şi vrea să o bată şi pe Olanda! ”Sînt mulţumit pentru eformul jucătorilor. Am pregătit acest meci de mult timp. Elevii mei au jucat la înalţime. Jucăm împotriva Olandei şi vrem să terminăm primii grupa”, a declarat Jorge Sampaoli.

Alexis Sanchez a avut un discurs ceva mai optimist, precizînd că vrea să cîştige Cupa Mondială: ”Avem dorinţa cea nebună de a face lucruri mari. Sîntem tineri şi ne dorim să ajungem cît mai departe. Încrederea ne creşte de la meci la meci. Am visat de mic să am un asemenea rezultat. Visez să devin campion mondial!”, a spus atacantul Barcelonei.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!