Fotbal intern

Iordănescu, atac la CFR. Ioniţă a picat la mijloc. “Nu e normal!”

Edi Iordănescu şi Silviu Balaure au vorbit după ce Astra Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.
30.11.2017 | 21:28
Iordănescu, atac la CFR. Ioniţă a picat la mijloc.

Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu, scor 0-0 (0-2 după prelungiri), într-un meci din optimile de finală ale Cupei României. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu este cea de-a şaptea calificată în sferturi – vezi detalii aici. Golurile Astrei Giurgiu au fost înscrise de Balaure şi Bogan Chipirliu.

Edi Iordănescu a vorbit după victoria echipei sale în faţa celor de la Chindia Târgovişte. “Ne aşteptam la un joc foarte greu. Am încercat să aducem şi puţină prospeţime în echipă pentru că vedeam după un joc care ne-a consumat foarte mult, cel cu FCSB. A fost şi entuziasmul şi bucuria de după meciul cu FCSB, dar am încercat să-i aduc cu picioarele pe pământ. Dacă tratam altfel ultima execuţie, atunci nu se ajungea la prelungiri. Nimeni nu poate să conteste că a fost un joc în care am creat, am avut ocazii. Este greu că o să mergem la Iaşi, o echipă care are 2 zile în plus de odihnă. Am terminat jocul cu 3 jucători sub 21. Nu mă tem, încerc să le dau încredere, dar trebuie să iasă la rampă şi să fie decisivi pentru echipă.

Edi Iordănescu, nemulţumit că de discută de Ioniţă

Este bine că următoarea etapă a Cupei va avea loc la anul. O să avem timp să punem la punct echipa, anumiţi jucători din punct de vedere fizic. Simt multă ambiţie în rândul jucătorilor. Încercăm să pregătim fiecare meci foarte bine. Mizez foarte mult pe acest grup. Mă deranjează că se vorbeşte foarte mult despre anumiţi jucători, în special de Ioniţă. Hai să rămânem echilibraţi şi să nu mai discutăm despre alţi jucători. Îl apreciez pe Devis Mangia care a zis că nu este normal să discute de Ioniţă”, a spus Edi Iordănescu.

Ce a zis Balaure despre Chindia – Astra 0-0 (0-2)

Silviu Balaure, jucătorul care a deschis scorul în meciul Chindia Târgovişte – Astra Giurgiu, în minutul 112, a vorbit despre victoria echipei pregătite de Edi Iordănescu şi susţine că giurgiuvenii şi-au făcut meciul greu deoarece nu au reuşit să înscrie în cele 90 de minute.

“Chindia are o echipă foarte bună, dar noi ne-am făcut meciul greu pentru că nu am înscris în primele 90 de minute. Nu ne aşteptam să jucăm 120 de minute, dar asta este. Trebuie să ne refacem pentru meciul cu Iaşi. Cupa este un obiectiv pentru noi. Sperăm să merge cât mai departe! Nu contează cu cine picăm în sferturi, ci doar să câştigăm”, a spus Balaure.

Chindia – Astra, scor 0-0 (0-2 după prelungiri), în optimile de finală ale Cupei României.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri