Fotbal intern

Chindia – CFR Cluj 0-1, în 16-imile Cupei României, după golul lui Tambe

26.09.2018 | 22:05
Chindia  CFR Cluj 01 in 16imile Cupei Romaniei dupa golul lui Tambe

Campioana din Liga 1 Betano joacă în Cupa României la Mioveni, în şaisprezecimile competiţiei. Meciul Chindia Târgovişte – CFR Cluj este transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO, de la ora 21:30. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE. Campioana României o elimină pe Chindia Târgovişte după golul lui Tambe de la jumătatea primei reprize. CFR Cluj merge mai departe în optimile Cupei României după un joc disputat.


UPDATE. Min. 33: CFR Cluj conduce cu 1-0, după ce Tambe a înscris cu o lovitură de cap.

UPDATE, ora 20:30 

Echipele de start la Chindia Târgovişte – CFR Cluj

Chindia: Popescu – Martac, Vătavu, Acasandrei, Dumitrașcu – Dudea – Rogoveanu, Novac, Stoica – Florea, Neguț
Rezerve: Meilă, Lungu, Mihai, Cherchez, Vasila, Șerban, Mihaiu

CFR Cluj: Jesus – Manea, Lang, Mureşan, Andrei – Djokovic, Hoban, Culio – Ganea, Tambe, Moutinho
Rezerve: Arlauskis, Ioniţă, Păun, Bordeianu, Mailat, Costache, Vera

➡️Echipa de start pentru meciul cu Chindia Târgoviște, de la ora 21:30! Hai CFR!⚽️??

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Mittwoch, 26. September 2018


Partida Concordia – CFR Cluj va fi oficiată de Adrian Viorel Cojocaru, din Galaţi, alături de asistenţii Sebastian Stoianov din Constanţa şi Marius Marchidanu din Brăila. George Rădulescu a fost desemnat arbitru de rezervă, iar Laurenţiu Vărgatu din Brăila şi Cătălin Popescu din Ploieşti sunt observatori de joc.

Chindia Târgovişte – CFR Cluj în 16-imile Cupei României

Portughezul de pe banca formaţiei campioane a prefaţat partida din această seară şi nu concepe ca echipa sa să facă altceva în afară de victorie: “Ţucudean traversează o perioadă foarte bună. Adevărul e că a marcat goluri importante pentru noi. Suntem mulţumiţi de acest lucru, dar fotbalul e un joc colectiv. Nu-mi place când jucăm în deplasare cu echipe din ligi inferioare. Există o motivaţie foarte mare din partea Chindiei.

Suntem obligaţi să ne calificăm în faza următoare. Trebuie să fim foarte atenţi, să avem o atitudine foarte bună. Dacă vom fi delasători, vom avea probleme. Şi eu nu vreau să avem probleme. Vreau ca echipa să intre în forţă, cu ideea de a duce jocul în favoarea noastră”, a declarat Antonio Conceicao într-o conferinţă de presă.

Chindia Târgovişte - CFR Cluj în 16-imile Cupei României. Antrenorul Antonio Conceicao în meciul din manşa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League dintre CFR Cluj şi FC Alashkert, desfăşurat pe Stadionul Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, joi 16 august 2018.
Chindia Târgovişte – CFR Cluj în 16-imile Cupei României. Antrenorul Antonio Conceicao în meciul din manşa a doua a Turului 3 Preliminar al UEFA Europa League

CFR Cluj a câştigat Liga 1 Betano în stagiunea precedentă, după care s-a impus şi în Supercupa României, în meciul cu Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, cu scorul de 1-0.

Partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj are loc pe Stadionul “Orăşenesc”, de la ora 21:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Citeşte şi: