Sport

Chindia – Petrolul 2-3, în etapa a 8-a din SuperLiga. „Lupii galbeni” continuă seria de invincibilitate, Adi Mihalcea e ca și demis. Cum arată clasamentul

În etapa a 8-a din SuperLiga, Petrolul a învins dramatic în deplasare pe Chindia, într-un meci disputat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești (!!!), și a ajuns la 6 partide consecutive fără înfrângere.
31.08.2022 | 15:05
Chindia  Petrolul 23 in etapa a 8a din SuperLiga Lupii galbeni continua seria de invincibilitate Adi Mihalcea e ca si demis Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si Petrolul Ploiesti, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, miercuri 31 august 2022. © FOTO:Cristi Stavri/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
31-08-2022
15:30

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Chindia – Petrolul 2-3

Chindia a pierdut din nou în SuperLiga, 2-3 în fața Petrolului, chiar dacă meciul de pe teren propriu împotriva „lupilor galbeni” s-a jucat pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Acest eșec, care a consolidat statutul de „lanternă roșie” al târgoviștenilor, i-ar putea fi fatal antrenorului Adrian Mihalcea.

De partea cealaltă, ajunsă la 6 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 4 victorii, Petrolul a urcat până pe locul 3 în clasament. Iar ceea ce părea o utopie la începutul campionatului, prezența în play-off, ar putea deveni realitate pentru băieții lui Nicolae Constantin.

31-08-2022
13:30

Chindia - Petrolul 2-3 (D. Popa 75, Atanase 80 / Dumitriu 8, 22, Irobiso 82)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Fluier final. Meciul se încheie cu victoria Petrolului, scor 3-2.

Min. 82: GOOOL PETROLUL! Irobiso pătrunde îm careu și înscrie cu un șut din 6 metri.

Min. 80: GOOOL CHINDIA! Atanase egalează cu un șut superb, în vinclu, de la peste 20 de metri.

Min. 75: GOOOL CHINDIA! Tamaș respinge greșit până la Daniel Popa, care șutează imparabil de la 10 metri.

Min. 69: Ivanovski pune capac prestației dezolante. Vede stupid cel de-al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 52: Șutul lui Cooper din 6 metri este deviat în corner.

Min. 35: Akhmatov șutează plasat de la marginea careului, mingea lovește bara.

Min. 33: Moldovan respinge greu reluarea lui Grozav, mingea ajunge la Ivanovski, însă acesta șutează incredibil, din 3 metri, peste poartă.

Min. 22: GOOOL PETROLUL! Borza centrează în careu, de unde Dumitriu reia superb cu capul, mingea lovește transversala și intră în plasă.

Min. 13: Singur în careul Chindiei, în poziție ideală, Ivanovski șutează mult peste poartă.

Min. 8: GOOOL PETROLUL! Țicu centreză perfect pe 6 metri, Ivanovski luftează, însă mingea ajunge la Dumitriu, care o împinge în plasă.

Min. 3: Vâlceanu respinge greu șutul lui Akhmatov.

Min. 1: A început partida.

31-08-2022
12:22

Echipele de start la Chindia - Petrolul

Au apărut echipele de start la Chindia – Petrolul, primul meci al zilei de miercuri, 31 august, din SuperLiga. Partida se va juca pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și va începe la ora 16:30.

  • Chindia: D. Moldovan – Orozco Fernandez, Celea, Boldor – Akhmatov, Passaglia, Dumitrașcu, A. Ioniță – A. MiIhaiu, D. Popa, Popadiuc. Rezerve: Căbuz, Vorobjovas, Dima, Șerban, Dinu, Jipa, Cherchez, Cooper, Atanase. Antrenor: Adrian Mihalcea
  • Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Huja, Tamaș – Borța, Dumitriu, Cebotaru, Țicu – Jair, Ivanovski, Grozav. Rezerve: Moroz, Pashov, Olaru, Seto, Bratu, Tucaliu, Irobiso, Măzărache. Antrenor: Nicolae Constantin

Partida dintre Chindia și Petrolul se joacă miercuri, 31 august, de la ora 16.30, în cadrul etapei a 8-a din SuperLiga. Este un meci în care se întâlnesc două echipe aflate la poli opuși ai clasamentului, cu gazdele ocupând ultimul loc, în timp ce oaspeții sunt pe 6, o poziție care ar asigura o prezență în play-off.

Unde se joacă meciul Chindia – Petrolul, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul Chindia – Petrolul se joacă miercuri, 31 august, începâd cu ora 16:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și contează pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Este o situație inedită, cu echipa gazdă jucând meciul considerat „acasă” pe terenul adversarei, acest lucru fiind posibil din cauză că stadionul din Târgoviște nu este gata, deși Chindia se află la al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, este foarte probabil ca în tribune să fie prezenți foarte mulți spectatori, dar aceștia nu vor susține, așa cum e normal, echipa gazdă. De altfel, atunci când a jucat pe „Ilie Oană” în acest sezon de SuperLiga, Petrolul a beneficiat din plin de aportul propriilor fani, media de spectatori fiiind de aproape 10.000 la fiecare meci.

Cine transmite la TV partida Chindia – Petrolul

Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2 sunt cele trei posturi de televiziune care vor transmite în direct partida dintre Chindia și Petrolul. În plus, meciul de la Ploiești va putea fi urmărit în timp real și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Andrei Chivulete, care a avut probleme mari în runda precedentă la Sepsi – Rapid, este arbitrul desemnat de CCA să conducă la centru partida Chindia – Petrolul. El va fi ajutat la cele două linii de asistenții Marius Marica și Ferencz Tunyogi, în timp ce în camera VAR se vor afla Sorin Costreie și Vladimir Urzică.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Chindia – Petrolul

Chindia e ultima în SuperLiga, cu doar două puncte acumulate în șase partide (jocul cu Universitatea Craiova din etapa a 6-a a fost amânat), iar un nou rezultat negativ i-ar putea fi fatal lui Adrian Mihalcea. Singura veste bună pentru tehnicianul târgoviștenilor este aceea că are tot lotul valid și poate alinia cea mai bună echipă posibilă. În plus, în urmă cu câteva zile a mai primit și întăriri, Chindia transferându-l pe Rassambek Akhmatov, jucător care a mai evoluat în liga secundă din România, la Comuna Recea.

ADVERTISEMENT

Nici Nicolae Constantin nu are absenți pentru acest meci, singura sa problemă fiind aceea de a fi inspirat în alcătuirea unui prim „11” care să-i continue seria de invincibilitate de 5 jocuri. Interval în care ploieștenii au înregistrat 3 victorii și două egaluri, ultimele patru meciuri fiind fără gol primit.

Cote la pariuri la jocul Chindia – Petrolul

În ciuda faptului că e ultima în clasament, iar oaspeții nu au mai cunoscut gustul înfrângerii de 5 etape, Chindia e văzută de bookmakeri ca favorita acestui meci, cu o cotă la victorie de 2,75. Un succes al oaspeților e răsplătit cu 2,90, în timp ce egalul are cota 3,00. Și varianta unui gol marcat de târgovișteni e răsplătită generos, cu o cotă de 1,50, în timp ce pronosticul „GG sau peste 2,5 goluri” vă poate înmulți banii de 1,95 ori.

ADVERTISEMENT

În privința meciurilor directe, statistica nu ne poate ajuta prea mult. În ultimii ani, cele două echipe au evoluat în eșaloane diferite, așa că nu am avut parte de confruntări oficiale între Chindia și Petrolul. Totuși, deși nu e relevant, am avut parte de un amical în urmă cu două luni, în perioada de pregătire dinaintea noului sezon, încheiat la egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT