Fotbal intern

Două decizii împotriva FCSB la meciul cu Chindia! Golul gazdelor, marcat după un henț. Cristea, doborât în careu fără să se dea penalty. VIDEO

20.10.2019 | 20:57
Doua decizii impotriva FCSB la meciul cu Chindia Golul gazdelor marcat dupa un hent Cristea doborat in careu fara sa se dea penalty VIDEO
ADVERTISEMENT

Chindia a deschis scorul în minutul 13 al meciului cu FCSB, după reușita lui Daniel Florea, însă faza a pornit de la o fază suspectă de henț. Golul a fost reușit după o centrare venită din banda dreaptă a atacului formației lui Viorel Moldovan, după un duel câștigat de Neguț cu Ionuț Panțîru și Bogdan Planic. La câteva minute, roș-albaștrii au solicitat o lovitură de la 11 metri, după ce Iulian Cristea a fost doborât în careu de portarul advers Mihai Aioani.

Chindia a deschis scorul după un henț

Chindia Târgoviște a marcat primul gol al meciului cu FCSB după ce Daniel Florea a reluat în poartă o centrare perfectă trimisă de Cristian Neguț. Totuși, camerele de filmat arată că faza a pornit de o minge jucată cu mâna de Andrei Dumiter, chiar cel care l-a pus pe Neguț în situație excelentă de centrare.

ADVERTISEMENT

Arbitrul Ionuț Coza a lăsat jocul să continue, iar după ce i-a depășit pe Bogdan Planic și Ionuț Panțîru, Dimiter i-a pasat lui Neguț. Mijlocașul lateral al Chindiei a centrat către mijlocul careului, de unde Daniel Florea l-a învins cu o lovitură de cap pe Andrei Vlad, aflat la primul meci în poarta FCSB-ului după o pauză de aproape două luni.

FCSB a cerut penalty după ce Iulian Cristea a fost doborât în careu

La câteva minute după momentul golului, FCSB a mai solicitat o lovitură de la 11 metri, după o intervenție dură a lui Mihai Aioani asupra lui Iulian Cristea. Jucătorul oaspeților a sărit să joace o minge cu capul, iar portarul Chindiei l-a lovit în zona feței. Ca și la henț, arbitrul central a lăsat jocul să continue. După momente în care a avut nevoie de intervenția echipei medicale, Cristea a revenit pe gazonul stadionului “Ilie Oană” și a continuat jocul.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a avut parte de decizii favorabile din partea brigăzii de arbitri, FCSB a reușit golul egalizator la Ploiești. Thierry Moutinho a trimis un șut către poarta lui Mihai Aioani, iar devierea lui Mihai Leca a fost decisivă.