Două decizii împotriva FCSB la meciul cu Chindia! Golul gazdelor, marcat după un henț. Cristea, doborât în careu fără să se dea penalty. VIDEO

Francisc Oprea   
în Casa Pariurilor Liga 1
20/10/2019, 20:57
Două decizii împotriva FCSB la meciul cu Chindia! Golul gazdelor, marcat după un henț. Cristea, doborât în careu fără să se dea penalty. VIDEO
Momentul în care Aioani îl doboară în careu pe Iulian Cristea. Sursă Foto: Captură Telekomsport

Chindia a deschis scorul în minutul 13 al meciului cu FCSB, după reușita lui Daniel Florea, însă faza a pornit de la o fază suspectă de henț. Golul a fost reușit după o centrare venită din banda dreaptă a atacului formației lui Viorel Moldovan, după un duel câștigat de Neguț cu Ionuț Panțîru și Bogdan Planic. La câteva minute, roș-albaștrii au solicitat o lovitură de la 11 metri, după ce Iulian Cristea a fost doborât în careu de portarul advers Mihai Aioani.

Chindia a deschis scorul după un henț

Chindia Târgoviște a marcat primul gol al meciului cu FCSB după ce Daniel Florea a reluat în poartă o centrare perfectă trimisă de Cristian Neguț. Totuși, camerele de filmat arată că faza a pornit de o minge jucată cu mâna de Andrei Dumiter, chiar cel care l-a pus pe Neguț în situație excelentă de centrare.

Arbitrul Ionuț Coza a lăsat jocul să continue, iar după ce i-a depășit pe Bogdan Planic și Ionuț Panțîru, Dimiter i-a pasat lui Neguț. Mijlocașul lateral al Chindiei a centrat către mijlocul careului, de unde Daniel Florea l-a învins cu o lovitură de cap pe Andrei Vlad, aflat la primul meci în poarta FCSB-ului după o pauză de aproape două luni.

FCSB a cerut penalty după ce Iulian Cristea a fost doborât în careu

La câteva minute după momentul golului, FCSB a mai solicitat o lovitură de la 11 metri, după o intervenție dură a lui Mihai Aioani asupra lui Iulian Cristea. Jucătorul oaspeților a sărit să joace o minge cu capul, iar portarul Chindiei l-a lovit în zona feței. Ca și la henț, arbitrul central a lăsat jocul să continue. După momente în care a avut nevoie de intervenția echipei medicale, Cristea a revenit pe gazonul stadionului “Ilie Oană” și a continuat jocul.

Chiar dacă nu a avut parte de decizii favorabile din partea brigăzii de arbitri, FCSB a reușit golul egalizator la Ploiești. Thierry Moutinho a trimis un șut către poarta lui Mihai Aioani, iar devierea lui Mihai Leca a fost decisivă.

Închide ×