Fotbal intern

Chindia Târgovişte – CFR Cluj 0-1. Campioana se impune la limită și e la 11 puncte peste FCSB. Video

CFR Cluj se impune la Ploiești, în fața Chindiei și se distanțează la 11 puncte de rivala FCSB. Roș-albaștrii au, însă, un meci mai puțin. Vor da piept cu UTA, pe Arena Națională.
04.12.2021 | 16:45
Chindia Targoviste  CFR Cluj 01 Campioana se impune la limita si e la 11 puncte peste FCSB Video
ADVERTISEMENT
04-12-2021
12:53

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-1 (Omrani 21)

Min. 90+4: Final de meci. Campioana pleacă cu toate cele trei puncte de pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Min. 90: Schimbare la CFR Cluj. Ștefan intră în locul lui Omrani.

Min. 86: Cestor vede cartonașul galben pentru un fault asupra lui Florea.

Min. 81: Schimbare la CFR Cluj. Boateng îi lasă locul lui Bordeianu.

Min. 78: Schimbare în tabăra gazdelor. Martac intră în locul lui Corbu.

Min. 72: Neguț trage de la distanță, dar goalkeeperul campioanei reține fără probleme.

Min. 70: Ocazie Chindia. Hindrich scapă mingea după centrarea lui Neguț, dar gazdele nu reușesc să profite.

Min. 67: Ocazie CFR Cluj. Păun șutează periculos, dar Căbuz e din nou atent și reține balonul.

Min. 61: Dublă schimbare la CFR: Costache îi lasă locul în teren lui Chipciu, în timp ce Sigurjonsson este înlocuit de Păun.

Min. 60: Neguț primește cartonașul galben.

Min. 59: Dublă schimbare la târgovișteni: Kocic și Șerban au fost înlocuiți de Florea și Jipa. 

Min. 56: Cartonaș galben Chindia. Popa este avertizat pentru proteste.

Min. 56: Costache vede cartonașul galben în urma unui fault dur comis asupra lui Neguț

Min. 49: Ocazie Chindia: Același Popadiuc șutează năprasnic de la distanță, dar Hindrich se opune cu un reflex de zile mari.

Min. 48: Cartonaș galben CFR. Boateng este avertizat pentru un fault comis asupra lui Popadiuc.

Min. 45: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză pe arena „Ilie Oană” din Ploiești.

Min. 38: Cestor trimite cu capul spre poartă, dar Căbuz păstrează și de această dată tabela intactă.

Min. 36: Ocazie uriașă CFR Cluj. Deac șutează din lovitură liberă, dar portarul târgoviștenilor se remarcă printr-o nouă paradă de senzație.

Min. 31: Același Omrani execută direct pe poartă o lovitură liberă periculoasa, însă Căbuz este la post.

Min. 21: Goool CFR Cluj! Omrani înscrie cu o execuție spectaculoasă, de la marginea careului, după preluarea suspectă de henț a lui Costache. 

Min. 14: Ocazie CFR Cluj: Costache reia cu capul centrarea excelentă a lui Susic, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 8: Același Deac șutează periculos de la marginea careului, dar nu-l poate învinge pe  Căbuz.

Min. 7: Deac cere penalty după un duel în careu cu Popa. Centralul Radu Petrescu lasă, însă, jocul să continue.

Min. 1: Începe meciul.

Vezi aici cele mai importante faze.

Chindia Târgoviște: Căbuz – Corbu, Căpușă, Celea, Rrumbullaku – Neguț, Dulca, Kocic, Popadiuc – Șerban – Popa. Rezerve: Moldovan, Martac, Jipa, Șerban, Florea, Stoian, Suciu, Atanase, Cherchez. Antrenor: Emil Săndoi.

CFR Cluj: Hindrich – Camora, Cestor, Graovac, Susic – Deac, Boateng, Sigurjonsson – Costache, Debeljuh, Omrani. Rezerve: Letica, Manea, Ștefan, Burcă, Bordeianu, Chipciu, Păun, Gîdea. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul Chindia Târgovişte – CFR Cluj are loc sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 18-a din Liga 1. Înaintea acestei partide dâmboviţenii ocupă locul 10, cu 19 puncte, în timp ce ardelenii sunt lideri detaşaţi, cu 45 de puncte, opt peste ocupanta locului 2,  FCSB.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – CFR Cluj

Confruntarea Chindia Târgovişte- CFR Cluj se dispută sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti şi pentru că se va juca la o oră atât de devreme în tribune vor putea loc şi spectatorii care prezintă la intrare certificatul COVID, cu schema de vaccinare completă sau de trecere prin boală.

ADVERTISEMENT

Autorităţile sanitare din România în colaborare cu Guvernul au decis redeschiderea accesului spectatorilor la manifestările sportive, dar numai la cele care încep până în ora 21:00, situaţie în care jocul de la Polieşti se încadrează fără probleme. Aşa încât în tribune sunt aşteptaţi cel puţin două mii de susţinători al Chindiei.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj

Partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj se joacă sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 18-a din Liga 1 şi este transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Ploieşti va fi una potrivnică fotbalului la propriu, pentru că va fi rece, doar 4-5 grade şi cu mari şanse cel puţin de ploaie, dacă nu şi de lapoviţă. Gazonul stadionului Ilie Oană poate avea probleme din acest motiv. Va conduce acest meci arbitrrul bucureştean Horia Mladinovici.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Chindia Târgovişte – CFR Cluj

Emil Săndoi este foarte preocupat înaintea meciului cu CFR Cluj de faptul că are mai mulţi jucători accidentaţi şi la aceştia s-a adăugat acum şi căpitanul Paul Iacob. suspendat. Nu va fi pe teren nici unul dintre oamenii de bază din atac, Daniel Florea, dar lista celor indisponibili este mai lungă.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu nu are probleme de lot, dar nu va miza pe atacantul Dennis Alibec, acesta fiind exclus din lot de către tehnicianul campioanei României, care îi reproşează atât randamentul foarte scăzut în meciuri cât şi lipsa de implicare la şedinţele de pregătire.

Bursucul a fost la negocieri cu FRF

Emil Săndoi este exasperat de numeroasele greşeli de arbitraj comise în ultimele meciuri de arbitri împotriva echipei sale, unele erori fiind de-a dreptul flagrante cum s–a întâmplat la golul egalizator de 2-2 al Rapidului, într-un meci în care Chindia a condus de două ori deşi avea doi jucători eliminaţi!

ADVERTISEMENT

La Cluj domneşte incertitudinea cu privire la continuitatea mandatului lui Dan Petrescu după ce se intră în vacanţă de iarnă, atât pentru că patronul Neluţu Varga e nemulţumit de calitatea jocului echipei şi de ratarea calificării cel puţin în 16-imile de finală ale Conference League iar pe de alta Dan Petrescu a fost la negocieri cu FRF pentru postul de selecţioner dar a anunţat că va da răspunsul după ce se va intra în vacanţă.

Cote la pariuri pentru jocul Chindia Târgovişte – CFR Cluj

Diferenţe uriaşe în aprecierea cotelor la acest meci din partea bookmakerilor. CFR Cluj are cotă de 1,55 pentru a reuşi a 16-a victorie în acest sezon în timp ce Chindia are cotă de 7,50 în cazul în care ar reuşi să producă o mare surpriză în meciul de la Ploieşti.

Probabil că la baza acestor diferenţieri atât de mari în aprecierea cotelor de către casele de pariuri stă şi faptul că toate cele trei meciuri de la revenirea după zeci de ani a echipei târgoviştene în primul eşalon s-au încheiat cu victoria ardelenilor, o singură dată, la Cluj, reuşind Chindia să scoată un egal.

ADVERTISEMENT