Fotbal intern

Chindia Târgovişte-CFR Cluj 0-1. Campioana en-titre vine la un punct de primul loc

02.02.2021 | 00:03
Chindia TargovisteCFR Cluj 01 Campioana entitre vine la un punct de primul loc
ADVERTISEMENT

Meciul Chindia Târgovişte – CFR Cluj s-a jucat  luni, 1 februarie, în epilogul etapei a 20-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii au câștigat cu 1-0, după golul marcat din penalty de Păun.

Partida a fost una echilibrată, iar penalty-ul dictat după hențul lui Pițian a fost unul contestat de gazde. Cu toate acestea, CFR s-a impus și a reușit să vină la doar un punct de liderul FCSB.

ADVERTISEMENT

Chindia, în schimb, este pe locul 6, ultima poziție din play-off, însă le are în spate pe FC Botoșani, cu 27 de puncte, FC Viitorul și Dinamo, fiecare cu 25 de puncte.

Chindia – CFR Cluj 0-1 (Păun pen. 52) – VEZI VIDEO

Min. 90: FINAL DE MECI.

Min. 52: GOOOOL CFR CLUJ! Păun deschide scorul după un penalty comis de Pițian.

Min. 45: Pauză la Ploiești.

Min. 7: Tânărul Gîdea a fost schimba de Edi Iordănescu după doar 7 minute cu Păun.

Min. 1: A început partida de la Ploiești!

Chindia Târgoviște: Aioani – Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Neguț, Rață, Dulca, Dumitrașcu – Popa, Florea. Rezerve: Moldovan, Martac, Șerban, Berisha, Kocic, Fomba, Mitrea, Costea, Yameogo. Antrenor: Emil Săndoi

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Ben youssef, Vinicius, Camora – Deac (Aurelio 32), Soares (Hoban 46), Gîdea (Păun 7) – Chipciu (Pereira 73), Debeljuh (Rondon 73), Costache. Rezerve: Bălgrădean, Susic, Latovlevici, Hoban, Aurelio, Pereira, Carnat, Păun, Rondon. Antrenor: Edi Iordănescu

Chindia Târgovişte – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Chindia Târgovişte – CFR Cluj se joacă luni, 1 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, acolo unde dâmboviţenii au evoluat sezonul anterior şi este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. O mai puteţi viziona în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Chindia are una dintre cele mai bune apărări din Liga 1, a treia după CFR Cluj şi Craiova, antrenorul Emil Săndoi reuşind cu jucători care nu sunt nici pe departe de top să construiască o echipă foarte bine organizată şi disciplinată tactic.

Renaşterea lui Daniel Popa la Târgovişte

La Târgovişte fostul dinamovist Daniel Popa şi-a redescoperit valenţele de puncheur în faţa porţilor adverse, lângă el conlucrând optim Daniel Florea, alt fotbalist cu experienţa jocurilor în primul eşalon. Şi portarul Mihai Aioanii dă foarte multă siguranţă echipei, fiind foarte constant în intervenţii.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj va veni să câştige la Ploieşti, pentru că FCSB are meci uşor acasă cu lanterna roşie Politehnica Iaşi chiar şi fără golgeterul Dennis Man pe teren. Elevii lui Edi Iordănescu sunt conştienţi că vor avea în faţă un zid defensiv foarte greu de străpuns.

Revine suspendatul Gabriel Debeljuh în atacul Clujului

Însă optimismul ardelenilor este alimentat de faptul că acum sunt valizi toţi jucătorii din atac, iar croatul Gabriel Debeljuh, cu şase goluri cel mai bun realizator, revine după ce a fost suspendat o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pentru bookmakeri CFR Cluj este destul de clar favorită, primind o cotă de 1,65 la victorie, faţă de 5,60 pentru dâmboviţeni. Nu sunt aşteptate multe goluri, motiv pentru care la peste 2,5 goluri în meci ar fi o cotă ameţitoare, 2,40, dar pare foarte puţin probabil să se întâmple aşa.

ADVERTISEMENT