Sport

Chindia – Farul 1-1, Live stream în etapa a 18-a din SuperLiga. Echipa lui Toni Petrea, egala liderului. Video

Chindia Târgovişte - Farul s-a terminat 1-1 în etapa a 18-a din SuperLiga, gazdele reușind să egaleze, în finalul partidei, dintr-o lovitură de pedeapsă.
12.11.2022 | 17:04
Chindia  Farul 11 Live stream in etapa a 18a din SuperLiga Echipa lui Toni Petrea egala liderului Video
Chindia Târgovişte - Farul Live stream ora 17:30 în etapa a 18-a din SuperLiga. Mai rămâne Toni Petrea invincibil?. Foto: Chindia Facebook
ADVERTISEMENT
12-11-2022
15:40

Chindia Târgoviște - Farul Constanța 1-1 (Neguț 90+1 - penalty / Pitu 67)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+1: GOOOL Chindia. Arbitrul a analizat faza pe o cameră de luat vederi și a acordat penalty. Neguț execută și înscrie.

Min.82: Corinus îl agață, imprudent, pe un adversar, în suprafața de pedeapsă. Meciul este întrerupt pentru analiza VAR.

Min.71: Passaglia finalizează de la 20 de metri, cu un șut puternic, o acțiune prelungită a gazdelor, dar Aioani reușește să respingă, fie și cu dificultate, în corner.

Min.67: GOOOL Farul. Pitu primește o minge în banda stângă, îl ”întoarce” pe Orozco, apoi îl fixează pe Căpușă și șutează sec la colțul scurt.

Min.56: Dumitrașcu centrează din flancul din stânga, iar Popadiuc reia cu capul, însă Aioani reușește să rețină.

Min.33: Passaglia driblează și șutează din interiorul careului, dar Aioani reușește să respingă. Faza continuă, dar șutul lui Popadiuc este respins de defensiva constănțenilor.

Min.31: Căbuz respinge un șut puternic al lui Alibec, din lovitură liberă, faza continuă, defensiva gazdelor respinge alte două șuturi tari, iar Torje, din 12 metri, singur, șutează peste poartă.

Min. 1: A început partida.
 

12-11-2022
15:04

Echipele de start la Chindia - Farul

Echipele de start la meciul Chindia – Farul.

  • Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Vorobjovas, Passaglia – Neguț, Popadiuc, A. Șerban – D. Popa. Rezerve: D. Moldovan, Dima, Ad. Ioniță, Cooper, Atanase, Cherchez, Grubac, Chamed, Ahmatov. Antrenor: Anton Petrea.
  • Farul: Aioani – Sârbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Băluță, Artean, Grameni – Torje, Alibec, Pitu. Rezerve: Buzbuchi, Casap, Mazilu, Borza, Banu, Sali, Mboko, Corinus, V. Morar, Doukoure. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Meciul Chindia Târgovişte – Farul are loc sâmbătă, 12 noiembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 18-a din SuperLiga. Dobrogenii sunt liderul detaşat, care nu a pierdut de foarte multe etape dar şi dâmboviţenii parcă au băut apă vie, ca în basme, de la venirea pe bancă a lui Toni Petrea nepierzând nici un meci, ba, mai mult, câştigând cinci din şase, al şaselea fiind egalul cu FC Botoşani.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – Farul

Întâlnirea Chindia Târgovişte – Farul se dispută sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 18-a din SuperLiga. Nici acum preconizata inaugurare a stadionului Eugen Popescu din cetatea Chindiei nu a fost respectată, ultimul termen avansat de autorităţi fiind chiar partida cu Farul. Care, însă, are din nou locaţie arena prahoveană.

ADVERTISEMENT

Odată cu evoluţiile tot mai bune ale Chindiei sub bagheta magică a lui Toni Petrea au început să revină lângă echipă şi suporterii. De la un meci la altul tot mai mulţi iar acum, când adversarul este liderul incontestabil al SuperLigii se anunţă chiar o afluenţă ridicată de suporteri dâmboviţeni, cel puţin 4-5 mii, Farul având cel mult câţiva fani care să însoţească echipa afară.

Cine transmite la TV  partida Chindia Târgovişte – Farul

Partida Chindia Târgovişte – Farul se joacă sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 17:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa a 18-a din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploieşti, sâmbătă, 12 noiembrie, nu vor mai fi ploi, cerul va fi mai mult senin pe toată durata zilei iar temperatura va urca la orele amiezii până la 15 grade. Cum partida se va desfăşura de la ora 17:30, vor fi cu cel mult un grad-două mai puţin. Jocul de la Ploieşti va fi condus de arbitrul Sebastian Colţescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Chindia Târgovişte – Farul

La meciul cu cea mai bună echipă din SuperLigă în acest sezon Toni Petrea are doar două probleme de lot, ambele provenind din compartimentul defensiv. Este vorba de un titular, fundaşul central Cornel Dinu şi de o posibilă soluţie de înlocuire a sa, Deian Boldor. În rest totul lotul este valid şi încrezător că poate bloca liderul.

ADVERTISEMENT

Mult mai multe sunt problemele întâmpinate de Gică Hagi. Care îi are accidentaţi de mai multă vreme pe fundaşul dreapta Romeo Benzar şi pe îbchizătorul Dragoş Nedelcu, dar acum se confruntă şi cu pierderea a doi dintre oamenii importanţi din atac, Vlad Morar şi Louis Munteanu. Totuşi, va continua cu trei atacanţi, lângă Alibec fiind Pitu şi Moldoveanu.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – Farul

Pentru casele de pariuri evoluţiile constănţenilor sunt convingătoare şi nu văd cum ei ar putea capitula în faţa Chindiei. Prin urmare, meciul jucându-se şi la Ploieşti, Farul are cotă 2,20 la victorie şi 1,35 la şansă dublă X2 iar pentru gol marcat cotă de 1,30. Chindia are 3,60 la victorie, 1,60 la şansă dublă 1X şi 1,55 pentru a înscrie un gol.

ADVERTISEMENT

Dobrogenii ar trebui să fie foarte atenţi la acest meci şi din prima partidelor directe jucate în ultimii ani la nivel de primă divizie. Oricât de ciudat ar părea Farul nu a învins până acum pe Chindia în prima divizie. Un egal alb în turul campionatului la Ovidiu şi două victorii, la Ploieşti şi la Ovidiu, în 2021. Abia în 2019 în Liga 2 găsim ultimul succes constănţean.

ADVERTISEMENT