Sport

Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 1-2 în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii. Măldărăşanu, contre cu antrenorul advers în final: “Vreau să îi transmit ceva lui Toni Petrea!”. Video

Hermannstadt a câștigat la Ploiești cu Chindia Târgoviște, scor 2-1 în etapa a 3-a din play-out-ul SuperLigii. Sibienii au revenit excepțional în a doua repriză.
09.04.2023 | 16:40
Chindia Targoviste  FC Hermannstadt 12 in etapa 3 din playoutul SuperLigii Maldarasanu contre cu antrenorul advers in final Vreau sa ii transmit ceva lui Toni Petrea Video
Marius Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
09-04-2023
13:44

Măldărăşanu, dispută cu Toni Petrea în finalul jocului: "Normal că m-am enervat!"

Marius Măldărăşanu a avut un schimb dur de replici la finalul meciului cu Toni Petrea. Antrenorul lui Hermannstadt a fost deranjat de faptul că tehnicianul Chindiei i-a spus că i-ar plăcea să aibă “bulanul” lor: 

“Sunt foarte euforic, sunt trei puncte mari, dar vreau să îi transmit ceva și lui Toni Petrea, pentru că face o treabă foarte bună de când a plecat de la FCSB, că trebuie să fie mai modest.

Când ai bătut la Mediaș, eu accept greșeala, accept înfrângerea, l-am felicitat și i-am urat baftă. Acum, la fel, m-am dus să îi urez baftă, la care el mi-a spus: ‘M-aș bucura și eu să am bulanul vostru’. Normal că m-am enervat.

Bulan? Și noi am pierdut puncte pe final, cu Sepsi, acasă, în minutul 88, am pierdut puncte la FCSB, pe final, am pierdut puncte cu Botoșaniul. Asta vreau să-i transmit. Nu e normal. Noi trebuie să ne respectăm mai mult, pentru că nimeni nu ne respectă.

M-a deranjat un pic și vreau să scot un pic în evidență. Are valoare, e foarte bun profesional, dar nu ne doare mâna să acceptăm această înfrângere, în cazul lui”, a spus Măldărăşanu la final. 

09-04-2023
09:35

Chindia Târgoviște - Hermannstadt 1-2 (Popa 15 / Alhassan 79, Opruț 90+2)

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. Revenire de senzație în a doua repriză pentru formația lui Marius Măldărășanu. Hermannstadt a câștigat, scor 2-1 cu Chindia Târgoviște la Ploiești și a urcat în clasament. 

superliga

Min. 90+2: GOOL Hermannstadt! Revenire de senzație a sibienilor. Butean centrează în careu, iar Opruț înscrie din voleu. 

Min. 79: GOOOL Hermannstadt! Fază controversată la poarta lui Căbuz. Mingea este respinsă de portarul gazdelor, însă reluările video arată faptul că balonul a intrat cu toată circumferința în poartă. În cele din urmă, „centralul” Szabolcs validează golul. Baba Alhassan este autorul golului. 

Min. 71: Neguț interceptează excelent o centrare în careu și trimite violent spre poartă după o preluare pe piept. Letica respinge miraculos. 

Min. 69: O nouă greșeală în defensiva oaspeților. Daniel Popa șutează în forță, dar Letica respinge. 

Min. 55: Popadiuc centrează în careu, iar de pe picioare Daniel Popa trimite defectuos. Șansă bună ratată de atacant dintr-o poziție favorabilă. 

Min. 23: Gabi Iancu prinde un șut bun, însă balonul este reținut de Căbuz. 

Min. 20: Daniel Popa reușise din nou să-l învingă pe Letica, însă reușita a fost anulată corect pe motiv de ofsaid la Popadiuc. 

Min. 15: GOOOL Chindia! Târgoviștenii profită de o eroare la mijlocul terenului a advesarilor. Daniel Popa este lansat foarte bine și înscrie în poarta lui Letica, după o cursă spectaculoasă.

Min. 1: Partida a început!

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, D. Dumitrașcu – D. Șerban, Dulca, Akhmatov, Neguț – D. Popa, Popadiuc. Rezerve: D. Moldovan, C. Atanase, C. Dinu, S. Buș, O. Perianu, Orozco, A. Ioniță, Vorobjovas, A. Mihaiu. Antrenor: Anton Petrea.

Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Balaure, Biceanu, M. Sota, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv. Rezerve: Muțiu, Medina, Issah, Alhassan, C. Bărbuț, Oroian, Limaj, Babic. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Meciul Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt are loc duminică, 9 aprlie, cu începere de la ora 13:00, în cadrul etapei 3 din play-out-ul SuperLigii. Dâmbovițenii sunt pe primul loc înaintea celor de baraj, locul 12, cu 19 puncte iar sibienii o treaptă mai jos, cu un punct mai puțin, pe prima poziție de baraj.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt

Confruntarea Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt se desfășoară duminică, 9 aprilie, de la ora 13:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, casa de adopție a dâmbovițenilor de la promovarea acestora în primul eșalon, în etapa 3 din play-out-ul SuperLigii. Este un meci foarte important, pentru că ambele echipe au nevoie de puncte, pentru a urca în clasament.

ADVERTISEMENT

Vor veni și câteva zeci de suporteri de la Sibiu iar numărul fanilor Chindiei este cam între 2000 și 2500 la meciurile cu echipe mai puțin de impact și la aproape 4000 la partidele cu numele de top. Chindia a obținut etapa trecută trei puncte mari la Mioveni iar Hermannstadt a trebuit să se mulțumească doar cu un egal acasă cu Botoșani, primind gol în ultimul minut.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt

Partida Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt se joacă duminică, 9 aprilie, de la ora 13:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa 3din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești duminică, 9 aprilie, de Florii în lumea ortodoxă, va fi o zi cu cerul mai mult acoperit, dar totuși cu șanse reduse de a ploua. Chiar dacă soarele va apărea episodic temperatura va fi de 13 grade chiar la ora partidei, ceea ce nu este deloc rău pentru jucători. Arbitrul partidei este Szabolcs Kovacs, din Carei, fratele lui Istvan Kovacs, cel mai bun arbitru român la acest moment.

Ce absențe sunt în întâlnirea Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt

Antrenorul dâmboviţenilor, Toni Petrea, aşteaptă în dimineaţa partidei verdictul staffului medical privind posibilitatea ca atacantul Cooper să poată fi folosit, după ce a lipsit etapa trecută, la Mioveni. Sunt out Grubac şi Chamed, despre ultimul neştiindu-se încă dacă va mai putea evolua în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Sibienii au ratat calificarea în semifinalele Cupei României pe teren propriu, după ce au condus cu 1-0 pe U Cluj şi acum se concentrează pe campionat, unde vor să evite şi locurile de baraj. Singurul lor absent în acest meci este fundaşul central Bejan. În atac  vor evolua din nou împreună Gabi Iancu şi Daniel Paraschiv.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt

O nouă partidă cu cote destul de apropiate, semn de echilbru, din zona aproape fierbinte din subsol. Chindia are cotă de 2,50 la victorie iar sibienii ajung până la 3,20. Șansă dublă 1X are cotă 1,40 iar șansă dublă X2 se oprește la 1,55. Un gol al Chindiei are cotă 1,35 iar o reușită a lui Hermannstadt are cotă 1,55. Total goluri peste 1,5 stabilește  noi recorduri, cu cota de 1,60.

ADVERTISEMENT

În privința meciurilor directe există și aici un oarecare echilibru. În senul în care avem două succese ale gazdelor dar și două ale oaspeților. În acest sezon s-a mai adăugat și u meci de cupâ, terminat cu scorul de 4-1 pentru sibieni pe teren propriu și tot în sezonul regulat Chindia a dat lovitura la Sibiu cu 1-0 iar la Ploiești a fost 1-1.

ADVERTISEMENT