Sport

Chindia – FC Voluntari 1-1, în etapa 30 din SuperLiga. Târgoviștenii evadează de pe locul de baraj. Cum arată clasamentul

Chindia Târgoviște a remizat 1-1 cu FC Voluntari în ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga și scapă de locul ce duce la baraj înainte de începerea play-out-ului.
13.03.2023 | 19:01
Chindia  FC Voluntari 11 in etapa 30 din SuperLiga Targovistenii evadeaza de pe locul de baraj Cum arata clasamentul
Jeremy Jimmy Theophile Corinus si Adam Nemec in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si FC Voluntari, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, luni 13 martie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
13-03-2023
17:40

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Chindia - FC Voluntari 1-1

Chindia a făcut doar 1-1 cu FC Voluntari pe teren propriu și încheie sezonul regular din SuperLiga cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani și Hermannstadt pe locurile 11-13. Cum primul criteriu de departajare este rezultatul direct, la un clasament în 3, ordinea va fi următoarea:

  • 11. FC Botoșani 6p
  • 12. Chindia 5p
  • 13. Hermannstad 3p

Rezultatele directe au fost Hermanstadt – Chindia 0-1 și 1-1, FC Botoșani – Chindia 3-2 și 2-2, Hermannstadt – FC Botoșani 0-0 și 1-1. Miza ocupării locului 11 era una foarte mare, deoarece echipele clasate pe locurile 7-11 la finalul sezonului regular vor juca 5 meciuri pe teren propriu și 4 în deplasare în play-out, în timp ce pentru formațiile de pe locurile 12-16 situația este inversă.

Cu egalul obținut pe terenul Chindiei, FC Voluntari acumulează 34 de puncte și termină sezonul regular pe locul 10.

13-03-2023
15:30

Chindia Târgoviște - FC Voluntari 1-1 (Cooper 71 / Damașcan 15)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 90+1: Rămas singur pe 6 metri, Merloi reia cu capul direct în portarul Căbuz.

Min. 71: GOOOL Chindia! Cooper este indiscutabil omul meciului. Jucătorul Chindiei șutează puternic din careu, mingea lovește din nou bara transversală, dar de data aceasta ricoșează în plasă.

Min. 53: Același Cooper șutează superb din afara careului, dar și de această dată mingea lovește transversala și se duce în aut de poartă.

Min. 45+1: Centrare în careul oaspeților, portarul Popa iese aiurea, dar mingea lovită de Cooper cu capul lovește transversala și iese afară.

Min. 37: Akhmatov șutează periculos din careu, dar Mihai Popa respinge în corner.

Min. 15: GOOOL FC Voluntari! Damașcan pătrunde în careu printre patru jucători adverși și înscrie superb, cu un șut sub bară.

Min. 2: Mihai Popa intervine salvator la șutul lui Neguț din afara careului.

Min. 1: A început partida.

13-03-2023
14:48

Echipele de start la Chindia - FC Voluntari

Au apărut echipele de start la Chindia – FC Voluntari.

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Boldor, Corinus, C. Dinu – Dulca, Akhmatov – A. Șerban, D. Popa, Neguț – Cooper. Rezerve: D. Moldovan, Perianu, Popadiuc, Atanase, A. Mihaiu, S. Buș, Orozco, A. Jipa, D. Dumitrașcu. Antrenor: Anton Petrea 

FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – M. Lopes, Răduț, H. Tavares, Rață, Aliji – Nemec, Damașcan. Rezerve: J. Fernandez, C. Costin, N. Vlad, Paz, Sigurjonsson, Voican, Merloi, D. Florea, A. Dumiter. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari are loc luni, 13 martie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei 30, ultima din sezonul regulat al SuperLigii. Avem două echipe de mijlocul clasamentului, Chindia locul 11 cu 31 de puncte, FC Voluntari locul 9 cu 33 de puncte, care pot oferi un spectacol mulțumitor.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – FC Voluntari, în etapa 30 din SuperLiga

Întâlnirea Chindia Târgoviște – FC Voluntari se dispută luni, 13 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, tradiționala gazdă a dâmbovițenilor la așa zisele meciuri de acasă încă de la promovarea în SuperLiga, acum trei campionate. Sunt puține șanse ca echipa lui Toni Petrea să poată evolua în play-out pe propria arenă, noul stadion nefiind încă dat în folosință.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță dacă Chindia ar fi fi evoluat constant în orașul pe care îl reprezintă am fi avut cel puțin cinci mii de spectatori la meciurile de acasă. Chiar și așa media fanilor care au însoțit aproape mereu echipa la Ploiești a fost între două și trei mii, destul de bine pentru o echipă aflată mereu în exil. Despre suporterii Voluntarilor nu are rost să vorbim, puținii care sunt făcându-se prezenți doar la jocurile din localitatea ilfoveană.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – FC Voluntari

Partida Chindia Târgoviște FC Voluntari se joacă luni, 13 martie, de la ora 17:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești,  în etapa 30 din sezonul regulat al SuperLigii și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești, prima zi a săptămânii, luni, 13 martie, va fi una frumoasă, cerul senin aproape pe tot parcursul zilei, dar nu va exista niciun pericol ca ploaia să deranjeze spectacolul sportiv. Maxima zilei va ajunge la prânz la 12 grade, ceea ce înseamnă că doar un grad mai puțin va fi la ora jocului.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgoviște – FC Voluntari

Antrenorul Toni Petrea se prezintă la ultimul meci din sezonul regulat cu destule probleme de lot care îl împiedică să își alcătuiască formula de start cea mai potrivită, Sunt patru jucători indisponibili, toți accidentați: fundașul central Celea, mijlocașii Grubac și Vorobjovas și atacantul Chamed.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii nu sunt nici ei cu lotul complet. Liviu Ciobotariu trebuie să improvizeze în compartimentul median, unde închizătorul titular, Meleke, este suspendat, iar Droppa și Sigurjonsson sunt accidentați. FC Voluntari are o perioadă excelentă, după ce a trecut printr-o serie de rezultate negative care o aduseseră aproape de locurile cu probleme.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgoviște – FC Voluntari

Deși joacă pe teren neutru, la Ploiești, casele de pariuri duc prima șansă, la o supercotă de 2,50 înspre Chindia Târgoviște, iar pentru ilfoveni, pentru a lua cele trei puncte cota este de 3,50. Șansă dublă „1X” ajunge la cota de 1,40, iar șansă dublă „X2” la cota de 1,60. Un gol al Chindiei egal 1,45, o reușită a Voluntarilor egal 1,55.

ADVERTISEMENT

Bilanțul meciurilor directe în SuperLiga de la promovarea dâmbovițenilor este de două victorii ale Chindiei, în 2020 și 2021, două rezultate de egalitate și un singur succes al ilfovenilor, un 2-1 petrecut în 2020. Niciodată însă nu s-a înscris mai mult de trei goluri de meci, doar de două ori, în 2020 la acel 1-2 amintit deja și acum, în tur, când Chindia a zdrobit pe Voluntari la ea acasă cu 3-0.

ADVERTISEMENT