Sport

Chindia Târgovişte – Petrolul 1-2, în etapa 7 din play-out SuperLiga. Șanse mici ca echipa lui Petrea să se salveze direct de la retrogradare. Video

Chindia a condus-o pe Petrolul, dar a pierdut în repriza a doua meciul în care a fost gazdă pe „Ilie Oană”. Echipa lui Petrea, șanse mari să joace barajul de retrogradare.
05.05.2023 | 22:28
Chindia Targoviste  Petrolul 12 in etapa 7 din playout SuperLiga Sanse mici ca echipa lui Petrea sa se salveze direct de la retrogradare Video
Chindia Târgovişte - Petrolul, live stream, ora 20:30, în etapa 7 din play-out SuperLiga. Al doilea meci la Ploieşti cu dâmboviţenii gazde. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
05-05-2023
17:29

Chindia - Petrolul 1-2 (Popadiuc 5 / Diomande 50, Grozav 77)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Petrolul câștigă cu 2-1, deși a fost condusă cu o-1. Ca urmare a acestui rezultat, „lupii” sunt pe 1 în play-out, dar FC U Craiova are un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, echipa lui Petrea are șanse mici să se mai salveze direct de la retrogradare.

Min. 77 – GOOOL Petrolul!!! Grozav înscrie după ce îl execută pe Căbuz! Mingea lovește bara înainte să intre în poartă.

Min. 58 – Daniel Popa trimite mingea în poartă, dar reușita este anulată pentru ofsaid după verificarea sistemului VAR.

Min. 50 – GOOOL Petrolul!!! Diomande egalează după o gafă uriașă făcută de Căbuz!

Min. 5 – GOOOL Chindia!!! Popadiuc îl execută cu sânge rece pe Vâlceanu cu un șut din preajma careului de 16 metri.

Min. 1 – A început meciul!

05-05-2023
16:27

Echipele de start din Chindia - Petrolul

Au fost anunțate echipele de start din partida Chindia – Petrolul, care va începe la ora 20:30:

  • Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, Ad. Ioniță – Dulca, Akhmatov – Popadiuc, D. Popa, Neguț (cpt.) – Buș; Rezerve: D. Moldovan – Vorobjovas, Dumitrașcu, C. Dinu, Cooper, Orozco, A. Șerban, C. Avram, Jipa; Antrenor: Toni Petrea
  • Petrolul: Vâlceanu – Papp, Meijers, Mathaus – Doua, Purtic, Seto, Grozav, Țicu (cpt.) – Irobiso, Budescu; Rezerve: Leitner – M. Ioniță, Borța, Pashov, R. Grigore, Diomande, L. Dumitriu, M. Bratu, R. Moldoveanu; Antrenor: Florin Pîrvu

Meciul Chindia Târgovişte – Petrolul are loc vineri, 5 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 7-a din play-out-ul SuperLigii. Prahovenii au sărbătorit la finalul partidei din etapa trecută, 1-0 cu FC Botoşani, permanenţa în prima divizie. Chindia se află, cu 22 de puncte, pe loc de baraj şi caută să facă puncte în primul rând pentru a fi sigură că nu retrogradează direct şi apoi, dacă e posibil, să evite şi locurile de baraj.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – Petrolul

Confruntarea Chindia Târgovişte – Petrolul se desfăşoară, absolut incredibil, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, unde s-au jucat şi cele două partide din sezonul regulat încheiate cu victoria Petrolului în primul meci şi apoi a dâmboviţenilor în al doilea. Asta deşi suporterilor târgovişteni primăria oraşului a dat asigurări că după patru ani stadionul „Eugen Popescu” este gata şi primul meci desfăşurat aici va fi cu Petrolul!

ADVERTISEMENT

Dacă va fi să fie acest meci va fi ultimul de acasă din play-out cu FC Voluntari, pentru că nu au fost obţinute încă toate avizele de funcţionare, pe baza cărora urma apoi solicitarea la LPF pentru a veni şi a omologa stadionul Eugen Popescu din oraşul de lângă Turnul Chindiei.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – Petrolul

Partida Chindia Târgovişte – Petrolul se joacă vineri, 5 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în etapa 7 din play-out-ul SuperLigii şi va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Joi, 4 mai, se anunţă o vreme ploiasă, cu numai 14 grade temperatură. 24 de ore mai târziu, vineri, 5 mai, soarele revine la comandă toată ziua, ploaia dispare din prognoze iar la ora amiezii maxima va fi de 21 de grade. La ora 20:30, ora meciului, va mai scădea cu patru grade. Va conduce această partidă Marian Barbu din Făgăraș.

Ce absenţe există în întâlnirea Chindia Târgovişte – Petrolul

Chindia se află pe primul loc de baraj, locul 13, cu patru lungimi în urma primei echipe salvate definitiv, U Cluj. O victorie cu demotivata Petrolul ar fi aur, pentru că ar fi un pas imens spre evitarea retrogradării directe și dacă U Cluj ar pierde sâmbătă, la Botoșani, ar veni la un singur punct în spate. Antrenorul Toni Petrea are însă o listă mai mare de absenți, pe lângă obișnuiții Grubac și Chamed apărând acum și fundașul central Boldor și mijlocașul defensiv Perianu.

ADVERTISEMENT

Petrolul va evolua foarte relaxat după ce a bifat runda precendentă, în al nouălea minut de prelungiri, din penalty, golul de trei puncte acasă cu FC Botoșani, care a consființit matematic salvarea de retrogradare și baraj. Vor apărea câteva nume noi pe teren din rândul celor mai puțin folosiți, Jefferson și Diomande fiind doi dintre aceștia, dar antrenorul Florin Pârvu spune că nu trebuie făcută nici o speculație pentrucă echipa sa își va juca șansa corect, pentru a câștiga.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – Petrolul

Deşi partida e găzduită de stadionul Ilie Oană din Ploieşti, casa Petrolului, favorita caselor de pariuri la obţinerea celor trei puncte este cea dâmboviţeană şi argumentul este unul cât se poate de logic. Petrolul a obţinut matematic menţinerea în prima divizie iar stadionul a fost de patru ani încoace şi gazda Chindiei. Cota la victoria Chindiei este de 2,10 iar cea a Petrolului ajunge la 3,80. Şansă dublă 1X are cotă de 1,30, şansă dublă X2 cotă de 1,75. Gol marcat Chindia 1,35, reuşita prahovenilor la ei acasă 1,60.

ADVERTISEMENT

Cum Petrolul este o nou promovată cele două echipe au stat faţă în  faţă pe stadionul Ilie Oană de fiecare dată, în sezonul regulat, de două ori. În primul meci, cu Chindia gazdă, a învins Petrolul cu 3-2 la capătul unui joc spectaculos, în al doilea s-au impus oamenii lui Toni Petrea, conduşi la pauză cu 1-0 şi revenind cu 2-1 la final.

ADVERTISEMENT