Fotbal intern

Chindia Târgoviște – Rapid 2-2 Live video. Meci de infarct pe „Ilie Oană”. Giuleștenii smulg un punct, în dublă superioritate numerică, cu ultimul gol dintr-un ofsaid flagrant

Chindia și Rapid au remizat, 2-2, la capătul unui meci cu două cartonașe roșii și o greșeală flagrantă de arbitraj. Giuleștenii au egalat în ultimul minut, dintr-un ofsaid uriaș.
19.11.2021 | 22:30
Chindia Targoviste  Rapid 22 Live video Meci de infarct pe Ilie Oana Giulestenii smulg un punct in dubla superioritate numerica cu ultimul gol dintrun ofsaid flagrant
În dubă superioritate numerică, giuleștenii smulg un punct în ultimul minut, după o greșeală uriașă de arbitraj. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-11-2021
18:18

Chindia - Rapid 2-2 (Neguț 53, Popa 62/ Ilie 60, Marzouk 89)

Min. 90. Fluier final. Chindia și Rapid încheie la egalitate, 2-2, un meci în care elevii lui Emil Săndoi au condus de două ori, deși erau în dublă inferioritate numerică.

Min. 89: Goool Rapid! Marzouk egalează, la capătul unei faze suspecte de offside.

Min. 62: Goool Chindia! Daniel Popa scapă singur spre poartă și îl învinge pe Horațiu Moldovan.

Min. 60: Goool Rapid! Angajat de Bălan, Marzouk îi așază mingea lui Rareș Ilie, care restabilește egalitatea și își trece în cont primul gol în Liga 1.

Min. 53: Goool Chindia! Neguț profită de gafa uriașă din defensiva Rapidului, scapă singur cu Moldovan și înscrie fără emoții, după o cursă spectaculoasă.

Min. 45: Două schimbări de ambele părți. La Rapid au intrat Moise în locul lui Dandea și Marzouk în locul lui Stahl, în vreme ce Emil Săndoi i-a introdus în teren pe Celea în locul lui Florea și Șerban în locul lui Matiș. Începe repriza secundă.

Min. 45: Chindia, cu doi oameni în minus. Căpușă vede cel de-al cartonaș galben după un fault asupra lui Bălan și este eliminat. Chivulete fluieră apoi finalul primei reprize.

Min. 44: Ocazie uriașă pentru Chindia. Dulca profită de eroarea lui Sefer și îi pasează lui Florea, pe contraatac, dar șutul acestuia este respins de Moldovan și trimis apoi în corner de Grigore.

Min 42: Celea trage direct pe poartă din lovitură liberă, dar Horațiu Moldovan reține fără probleme.

Min. 38: Schimbare la Rapid. Alami părăsește terenul accidentat și este înlocuit de Rareș Ilie.

Min 34. Ocazie Rapid. Sefer șutează în zid, mingea capătă înălțime și îi dă emoții lui Căbuz, dar acesta reușește să rețină până la urmă.

Min 31: Chindia, cu un om în minus. Corbu a văzut cartonașul roșu pentru un fault comis asupra lui Stahl. Rapid beneficiază de o lovitură liberă din marginea careului.

Min. 20: Florea este angajat în centrul careului, pe fondul unei neatenții în defensiva Rapidului, dar șutul său se duce mult peste poartă.

Min. 19: Ocazie Chindia. Șutul expediat de Florea de la distanță îi pune ceva probleme lui Moldovan, dar acesta reușește până la urmă să rețină.

Min. 1: A început partida.

Video cu cele mai importante faze din meciul Chindia – Rapid

Chindia: Căbuz – Corbu, Căpușă, Iacob, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Popadiuc, Matiș – Florea, Popa. Rezerve: Pop – Martac, Celea, Șerban, Kocic, Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase. Antrenor: Emil Săndoi.

Rapid: Moldovan – Iordache, Săpunaru, Grigore, Morais, Dandea – Sefer, Crepulja, Alami – Stahl, Bălan. Rezerve: Drăghia – Florică, Costin, Moise, Ilie, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge. Antrenor: Mihai Iosif.

Meciul Chindia Târgoviște – Rapid are loc vineri, 19 noiembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 16-a din Liga 1, prima a returului sezonului regulat. La încheierea primei jumătăți a campionatului dâmbovițenii ocupă locul 10, cu 17 puncte în timp ce giuleștenii sunt pe poziția a 5-a, de play-off, cu 26 de puncte.

Unde se joacă meciul Chindia Târgoviște – Rapid

Întâlnirea Chindia Târgoviște – Rapid se desfășoară vineri, 19 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 16-a din Liga 1 și se va juca, așa cum au hotărât autoritățile centrale pentru toate tipurile de manifestare sportivă, cu porțile închise.

ADVERTISEMENT

Este o decizie care a stârnit multe reacții dure din partea fanilor celor două echipe. Dâmbovițenii obișnuiau să aibă la meci, deși nu evoluează încă pe propria arenă, Eugen Popescu, în jur de minim 2000 de suporteri la jocurile de la Ploiești iar giuleștenii erau prezenți în număr semnificativ la meciurile din deplasare.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgoviște – Rapid

Partida Chindia Târgoviște – Rapid se joacă vineri, 19 noiembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în etapa a 16-a din Liga 1 și este transmisă în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploiești este o zi în care cerul va fi mai mult variabil, cu destule perioade de înnorare, dar fără risc de precipitații, cu temperatură ajungând maxim la 12 grade, în jur de 9 grade la ora partidei. Aceasta va fi condusă la centru de arbitrul Andrei Chivulete din București.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgoviște – Rapid

Rapid a avut aproape etapă de etapă probleme, mai mari sau mai mici, în alcătuirea primului unsprezece. A încheiat turul cu o victorie dificilă și norocoasă pe stadionul Dinamo în fața Clincenilor, meci la care au lipsit patru jucători, dar pauza competițională a permis rezolvarea problemelor de lot. Antrenorul Mihai Iosifa evidenția însă spiritul de luptă al echipei sale, care a revenit de la 1-2 la 3-2.

ADVERTISEMENT

Rapidiștii au și un sărbătorit în lot, pe atacantul Alami și vor ca drept cadou să îi dedice obținerea celor trei puncte deși un meci în compania Chindiei este foarte greu, pentru că vor avea în față una dintre echipele care știu să facă foarte bine faza defensivă.

Săndoi nu a uitat golul norocos marcat de Bălan în tur

Chindia este o formație cu evidentă atitudine defensivă, dar excelentă în a fructifica oportunitățile pe contraatac, acolo unde a suferit în momentul în care au lipsit cei doi Daniel, Popa și Florea sau unul dintre ei. Chindia a pierdut partida di tur, pe Arena Națională, primul meci al Rapidului în Liga 1 după șase ani, cu scorul de 1-0, gol super-norocos al lui Adrian Bălan, după o fază în care un fundaș dâmbovițean a degajat în atacantul Rapidului, de unde mingea a ricoșat în poartă.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi spune că nu a uitat acel joc și dorește revanșa, dar la fel de bine știe și faptul că întâlnește un adversar care nu a pierdut nici unul dintre cele șapte meciuri susținute pe teren străin în tur, deci este extrem de periculos și de incisiv.

Cote la pariuri pentru jocul Chindia Târgoviște – Rapid

Deși există o diferență destul de mare de puncte și de locuri în clasament în favoarea Rapidului și deși meciul are loc pe teren neutru casele de pariuri nu au decis să considere echipa lui Mihai Iosif drept mare favorită.

Cota acordată giuleștenilor la victorie este de 2,55 iar târgoviștenilor de 2,95, acceași stabilită și pentru un rezultat de egalitate. În privința numărului de goluri pentru 0-2 goluri în meci avem o cotă de 1,60 iar over 2,5 2,45, pentru că sunt echipe care înscriu puține goluri. Ultimul succes dâmbovițean în meci direct a fost cu 1-o în 1996.

ADVERTISEMENT