Fotbal intern

FC Voluntari rămâne în Liga 1. Mutu salvat la penalty-uri

FC Voluntari ramane in Liga 1 Mutu salvat la penaltyuri

Chindia Târgovişte – Voluntari LIVE STREAM Liga 1 Betano.

Azi, de la oro 17.30, are loc manşa retur a barajului pentru menţinere/ promovare în Liga 1 Betano, iar formaţia lui Adi Mutu are un avantaj, după ce s-a impus în manşa tur cu 1-0, gol înscris de Ionuţ Balaur.


UPDATE, ora 20:00 După 120 de minute, duelul dintre Chindia Târgoviște și FC Voluntari s-a terminat 1-0. Formația care va evolua sezonul viitor în Liga 1 se decide astfel la penalty-uri.

1-0 Voluntari: A transformat Florin Cernat

Mincă apără șutul modest al lui Cherchez!

2-0 Voluntari: A înscris și Marinescu

Mincă apără și șutul lui Pencea!

Răuță a ratat pentru FC Voluntari, după ce a trimis pe lângă poartă!

A treia ratare la Chindia Târgoviște! Neguț a trimis în bara transversală!

3-0 Volutari: Leasă înscrie și salvează sezonul pentru FC Voluntari.


UPDATE, ora 18:55 

Denis Ciubotariu, fiul fostului internațional Liviu Ciubotariu, a deschis scorul pentru gazde în minutul 67!


UPDATE, ora 17:35 

În minutul 35 fundașul Voluntariului Răzvan Horj a fost depășit ușor de un adversar și l-a agățat când se afla la pamânt. Horj avea un cartonaș galben încă din minutul 10, iar gazdele au cerut al doilea avertisment, dar Istvan Kovacs nu a luat nicio măsură suplimentară.


UPDATE, ora 17:00 Chindia

: Aioanii – Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu – Neguţ, Rogoveanu, L. Mihai, Cr. Stoica – D. Florea, Cherchez.

FC Voluntari:  Mincă – Leasă, Balaur, Horj, Bucurică – Novac, Răuță, Căpățână, Marinescu, D. Benzar – Ad. Bălan.

Costin Lazăr reprezintă o pierdere importantă pentru ilfoveni, în timp ce veteranii Cernat și Sânmărtean vor fi pe banca de rezervă a celor de la Voluntari.


Deşi FC Voluntari s-a impus în meciul tur cu 1-0, formaţia Chindia Târgovişte speră să reuşească să producă surpriza pe teren propriu, după ce nicio echipă târgovişteană n-a mai jucat în Liga 1 de mai bine de 22 de ani. Partida dintre Chindia Târgovişte şi FC Voluntari a atras interesul spectatorilor, iar cererea de bilete este uriaşă.

Chindia Târgovişte – Voluntari LIVE STREAM Liga 1 Betano. Interes ridicat pentru manşa retur

Oficialii Chindiei Târgovişte au pus la dispoziţia suporterilor 5.000 de bilete, dar nu au fost suficiente. Astfel, aceştia au decis să monteze un ecran panoramic pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, astfel încât cei care nu pot intra pe stadion să urmărească meciul. FC Voluntari a soclicitat 500 de bilete, dublu decât prevede regulamentul. Astfel, ilfovenii au primit 400. VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI!

Adrian Bălan în meciul FC Voluntari - Chindia Târgovişte.
Adrian Bălan în meciul FC Voluntari – Chindia Târgovişte.

Iată comunicatul emis de Chindia Târgovişte:

“1. Intrarea se va face pe bază de bilet care se poate procura în mod GRATUIT, în limita numărului de locuri disponibile pe Stadionul Eugen Popescu – 5000 de locuri conform omologării FRF; 2. Biletele pot fi ridicate de la sediul clubului, din strada Justiţiei, nr. 3, în ziua de miercuri, 13.06.2018, începând cu ora 8.00; 3. Fiecare persoană poate achiziţiona MAXIM 4 bilete; 4. Copiilor sub 12 ani li se va permite accesul pe stadion fără bilet, dar numai însoţiţi de un adult ce posedă bilet; 5. Cererea de bilete este foarte mare, de aceea facem apel la înţelegerea dumneavoastră în legătură cu accesul pe stadion. Pentru a evita sancţiuni din partea FRF precum neînceperea partidei sau mai grav, pierderea acesteia, nu vom permite intrarea în tribune a unui număr mai mare de 5000 de spectatori; 6. Accesul pe stadion se va face începând cu ora 15.30, pe cele 3 porţi din strada Justiţiei; 7. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1;   Ne cerem scuze suporterilor care nu vor avea acces pe stadion din cauza numărului limitat de locuri. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm să vă susţineţi echipa de suflet! HAI, CHINDIA! HAI, TÂRGOVIŞTE!”.

Măsuri speciale de ordine:

„Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea  meciului. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctului de intrare în stadion, recomandăm spectatorilor să vină la meci începând cu ora de deschidere a porţii de acces şi să aibă un comportament civilizat pe timpul afluirii/defluirii. Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente şi să dea dovadă de spirit de fairplay, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice”,

se arată într-un comunicat al IJJ Dâmboviţa.

Meciul Chindia Târgovişte – Voluntari o să fie arbitrat de Istvan Kovacs. Iată aici decizia CCA.