Fotbal intern

Chindia – U Craiova 0-1 în Cupa României. Oltenii s-au calificat în semifinale

02.03.2021 | 22:19
Chindia  U Craiova 01 in Cupa Romaniei Oltenii sau calificat in semifinale
ADVERTISEMENT

Chindia – U Craiova 0-1 s-a jucat în sferturile de finală ale Cupei României. Oltenii au obţinut calificarea în semifinale după golul marcat de Cîmpanu în minutul 26.

Chindia – U Craiova 0-1 (Cîmpanu 26) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 26 / GOOOL U Craiova! Cîmpanu deschide scorul cu un şut surprinzător, din mijlocul careului.

Min. 7 / Chindia are prima ocazie mare, după ce mingea şutată de Iacob a lovit bara


Echipele de start pentru Chindia Târgovişte – U Craiova

Chindia: Moldovan – Căpuşă, Piţian, Celea, Kocic – Iacob, Dumitraşcu – Yameogo, Atanase, Diaz – Berisha. Antrenor: Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Screciu – Nistor – Cîmpanu, Ivan, Baiaram. Antrenor: Marinos Ouzounidis.


A fost primul eșec al oltenilor de la numirea grecului Marinos Ouzounidis în funcția de antrenor, la capătul unui meci în care echipa fostului craiovean Emil Săndoi a interpretat perfect partitura tactică, dar în care jucătorii din Bănie au avut la scorul de 0-0 un penalty neacordat.

ADVERTISEMENT

Evident, dorința de victorie și de revanșă a oltenilor este mare, însă antrenorul Ouzounidis cere mult calm și prudență din partea echipei sale. El spune că acum a identificat punctele slabe din jocul de campionat dar și că adversarul este unul foarte bine organizat în teren de Emil Săndoi și trebuie multă atenție.

Chindia Târgoviște – Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Chindia Târgoviște – Craiova se joacă marți, 2 martie, de la ora 20:30, pe stadionul din Buzău, acolo unde a avut loc și meciul de campionat și va fi condusă de arbitrul Horia Mladinovici. La ora jocului se estimează o temperatură în jur de șase grade, cer senin, fără precipitații.

ADVERTISEMENT

Meciul este transmis în direct pe cele trei canale de sport care au drepturi de difuzare pentru Liga, Liga 2 și Cupa României, respectiv Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport 1. Îl mai puteți urmări și în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Mare absență în echipa de start a oltenilor

Emil Săndoi tocmai a împlinit 56 de ani pe 1 martie și elevii săi doresc să îi ofere drept cadou performanța calificării în semifinalele competiției. Omul care s-a identificat ani de zile U Craiova a bătut-o deja de două ori în acest sezon, la scor identic, în campionat marea sa iubire și ar fi incredibil să repete acum succesul și în Cupă.

ADVERTISEMENT

U Craiova va avea o mare absență la acest meci, tocmai cel mai în formă jucător al echipei fiind suspendat pentru faptul că a reușit performanța să ia cartonaș galben în fiecare din cele două meciuri jucate până acum în Cupă, cu Progresul Spartac și Botoșani. Este vorba de Alexandru Cicâldău.

Elvir Koljic ar putea prinde câteva minute

Marinos Ouzounidis mizează în atac pe Andrei Ivan, pe bancă urmând a lua loc atât golgeterul Elvir Koljic, refăcut după grava accidentare la ligamente cât și croatul Ivan Mamut. Probabil că Dan Nistor va fi omul ales în cabina de regie la mijocul terenului, în absența lui Cicâldău.

Bookmakerii sunt mult mai rezervați în stabilirea șanselor la câștig în acest meci după ce în campionat au acordat Craiovei cotă de 1,65 la victorie și a învins Chindia. Acum tot oltenii pleacă având prima șansă, dar la o cotă de 1,90, față de 4,60 cât au primit dâmbovițenii.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT