News

Chinese Super League este acum inclusă în FootballCoin ! Acestea sunt vedetele pe care le vei vrea pentru echipa ta

24.04.2019 | 14:51
Chinese Super League este acum inclusa in FootballCoin  Acestea sunt vedetele pe care le vei vrea pentru echipa ta
ADVERTISEMENT

Era de așteptat ca, la un moment dat, campionatele de fotbal ale celor două superputeri economice, China și SUA, să se dezvolte în ceva pe care până și un suporter european ar fi dispus să urmărească cu interes. Având la dispoziție bugete colosale și obiectivul de a ajunge din urmă mai faimoasele competiții de pe Bătrânul continent, cele două ligi au devenit, în ultimii ani, două dintre cele mai interesante competiții și magnete pentru superstaruri din lumea fotbalului.

Ținând cont de potențialul uriaș de care dau dovadă, FootballCoin, a luat decizia să includă Major League Soccer și Chinese Super League în cadrul jocului de fantasy fotbal.

ADVERTISEMENT

Astăzi, ne familiarizăm cu Chinese Super League și ne amintim de fotbaliștii faimoși, în general de primă mână, ajutând să crească reputația CSL. Pe câți dintre ei îi vei include în echipa ta?

Paulinho (Guangzhou Evergrande)

Brazilianul pare să caute să ducă la bun sfârșit o misiune prin care să alcătuiască cel mai divers CV din fotbalul modern. Legitimat de FC Barcelona în sezonul trecut, titular pentru Brazilia în cadrul Cupei Mondiale din vară, Paulinho a făcut următorul pas logic pentru cariera sa și … a ales să revină în campionatul Chinei. Însă, decizia lui Paulinho a fost luată în urma unor dovezi temeinice de afecțiune. Mijlocașul este tratat ca un erou în China. Guangzhou Evergrande a fost dispusă să plătească peste €42 milioane pentru transferul său de la Barcelona.
Per total, Paulinho este unul dintre cei mai valoroși jucători ai ligii. Prestațiile sale din acest an ar putea suferi îmbunătățiri, însă noi suntem încrezători.

ADVERTISEMENT

Marouane Fellaini (Shandong Luneng Taishan FC)

Fellaini a luat decizia curajoasă să părăsească faimosul EPL, pentru o ligă în dezvoltare, CSL. Eliberat de rolul său de la United, acela de a hărțui adversarii în ultimele minute ale partidei, cariera lui Fellaini are parte de un reviriment. Belgianul a fost până acum folosit într-o poziție mai avansată, asemănătoare celei în care era folosit în anii săi de glorie de la Everton. Noul rol pare să îi priască, iar Fellaini poate ocupa un loc în echipa ta de fantasy, în FootballCoin.

Oscar (Shanghai SIPG)

Alegerea lui Oscar de a părăsi Chelsea pentru Shanghai SIPG a fost una controversată. Fanii londonezi l-au acuzat pe pe talentatul mijlocaș că face alegerea strict pe baza unor considerente materiale, în mod ironic, uitând modul în care întreaga echipă a lui Roman Abramovich a fost asamblată. Adevărat sau nu, suporterii chinezi s-au ales cu un fotbalist de primă clasă, care la 27 de ani încă poate evolua la potențial maxim. Oscar este free în FootballCoin și disponibil pentru lotul tău.

ADVERTISEMENT

Hulk (Shanghai SIPG)

Compatriotul lui Oscar, fost coleg în naționala Carioca, îi ține companie în Shanghai. Împreună, sunt, probabil, cei mai faimoși jucători care au evoluat în liga asiatică. Succesul lui Shanghai SIPG pe piața transferurilor a fost cu atât mai remarcabil având în vedere vârsta lui Hulk atunci când a semnat cu echipa din China, 29 de ani, și numeroasele oferte de la echipe cunoscute din Europa. Prestațiile atacantului purtător de nume de erou din benzile desenate au fost, în mod nesurpinzător, bune. Hulk are o media de un gol pentru fiecare două partide jucate, iar tu poți reuși ceva ce nici lui PSG nu îi este la îndemâna. Îl poți avea pe Hulk în echipa ta.

Yannick Carrasco (Dalian Yifang FC)

Proaspăt medaliat la Cupa Mondială, Carrasco domină clasamentele individuale din CSL. Belgianul a marcat de patru ori în șase partide în acest sezon, iar Dalian Yifang se luptă să îl păstreze în cadrul lotului pe mijlocaș în ciuda interesului unor echipe precum Arsenal.

ADVERTISEMENT

CSL este abia la cea de-a șasea etapă, iar, împreună cu MLS ne va ține pe noi, fanii de fantasy fotbal, ocupați până la sfârșitul toamnei. Înscrie-ți echipele acum pentru a putea câștiga XFC coin, cripto moneda oficială a jocului.

ADVERTISEMENT