ADVERTISEMENT
News

Chinezii au uitat de coronavirus. Mii de oameni au petrecut la un concert, fără să respecte nicio regulă de protecție

Autor: Flaviu Popa | 18.08.2020 | 23:56
Chinezii au uitat de coronavirus. Mii de oameni au petrecut la un concert, fără să respecte nicio regulă de protecție
Chinezii au petrecut la piscină în Wuhan. Foto: a1.ro

Wuhan era în centrul atenției în urmă cu 6 luni, atunci când toată lumea privea cu îngrijorare cum un virus contagios făcea un număr record de victime.

ADVERTISEMENT

Între timp, oamenii au uitat de boală și au petrecut într-un aquaprk unde s-au distrat pe un concert de muzică electronică, fără măsuri de siguranță.

Oamenii au ignorat regulile stricte de distanțare socială și și-au făcut de cap preț de câteva ore, deși autoritățile nu au gustat abaterea de la rigori.

ADVERTISEMENT

Petrecere monstru în Wuhan, epicentrul pandemiei de Covid-19

Mii de oameni în costume de baie au stat lipiți unul de celălalt, dansând în timp ce un DJ delecta atmosfera în timpul petrecerii din Wuhan.

Punctul 0 al pandemiei a devenit neîncăpător după ce oamenii au decis să intre în apă cu salteaua sau colacul, fără a purta mască și fără a păstra distanța socială.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii au remarcat un puternic contrast între cetățenii din Wuhan de acum câteva luni care respectau cu strictețe toate regulile de teama infectării, cu cei de acum care s-au distrat fără nicio emoție.

Viața a revenit la normal după 76 de carantină, timp în care oamenii s-au întors la serviciu și copiii au revenit la școală.

ADVERTISEMENT

Focarele de infecție au fost izolate imediat în condițiile în care oamenii au respectat cu strictețe toate regulile, probabil și de teama pedepselor pe care regimul comunist le putea impune.

3.000 de oameni au fost răpuși oficial în Wuhan de noul coronavirus, însă în realitate există „voci” care susțin că ar fi murit cel puțin 40.000 de oameni, conform A1.ro.

ADVERTISEMENT

În luna iunie întreaga populație din Wuhan, 11 milioane de locuitori, a fost testată, iar din luna mai niciun nou caz de infectare cu Covid-19 nu a mai fost raportat.

Problema pandemiei de Covid-19 a fost „pasată” de chinezi celor din Europa sau SUA, astfel că asiaticii își permit acum să petreacă fără nicio regulă, spre deosebire de restul lumii care se uită cu jind la momentele de relaxare din China.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!