Life

Chinul prin care a trecut Viorel Lis. Oana, soția lui, noi detalii despre costurile tratamentelor sale

Oana Lis a vorbit recent despre starea de sănătate a soțului ei, Viorel, după ce acesta fusese externat din spital.
11.09.2022 | 15:24
Chinul prin care a trecut Viorel Lis Oana sotia lui noi detalii despre costurile tratamentelor sale
Oana este căsătorită cu fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis. Foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Oana Lis și soțul ei Viorel au trecut prin momente grele de curând. Nu este prima oară când fostul primar al Capitalei ajunge la spital, pus de urgență sub supravegherea doctorilor, însă, parcă de data asta, chinurile au fost mai mari pentru bărbat ca niciodată.

Oana Lis a descris durerile prin care a trecut Viorel la sfârșitul lunii trecute

Într-un interviu pentru o publicație cunoscută, Oana a vorbit și despre costul tratamentelor pe care trebuie să le facă Viorel. Ca să ajungă medicul acasă la el, ar costa-o 1.000 de lei pentru o singură ședință!

ADVERTISEMENT

La vârsta de 78 de ani, Viorel Lis continuă să reziste indiferent de necazurile pe care i le face organismul, din ce în ce mai slăbit odată cu înaintarea în vârstă.

Soțul Oanei Lis a fentat de mai multe ori moartea. A trecut printr-un infarct în luna martie, iar de curând a ajuns din nou la spital, cu dureri groaznice.

ADVERTISEMENT

Oana a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta pe bărbatul ei să se pună pe picior. A apelat inclusiv la mila publicului și, în ultimă instanță, a fost nevoită să își amaneteze verigheta pentru a strânge bani pentru un scaun cu rotile.

„A fost o perioadă cumplită”

Oana Lis a descris simptomele prin care a trecut Viorel Lis la sfârșitul lunii august, când a ajuns de urgență la spital. Bărbatul avea niște dureri atât de mari încât nici morfina nu își mai făcea efectul, conform spuselor blondinei.

ADVERTISEMENT

„A fost o perioadă cumplită, nu credeam că poate fi mai rău decât infarctul, dar, într-adevăr, a fost mai rău. A avut niște dureri groaznice, nu putea nici să mai doarmă! Dureri de la coloană, de la neuropatia diabetică. Diabetul e boală care nu se vede pe exterior, dar te mănâncă pe interior. Îți mănâncă nervii

Nu mai se deplasează, stă în cărucior. Nu am rampă, trebuie trei bărbați să mă ajute cu el. E complicat, ami și cade.

ADVERTISEMENT

Am putut sa-i fac aceste terapii lui Viorel acasă, pentru că nu putem să-l deplasez. O singură ședință e 250 de lei, iar un medic specialist să vină acasă e 1000 de lei . Și Viorel nu e bolnav de acum. Mă întrebă toți ce ați făcut cu banii?! Spun că i-a jucat Viorel la păcănele. El juca numai sume mici. Viorel e bolnav de 5 ani!”, a spus Oana Lis într-un interviu pentru Click!.

ADVERTISEMENT

 

Tags: