Sport

Chinul prin care trece handbalista Ada Iliescu: “Nu ştiu cât mai duc!”

31.10.2018 | 11:50
Chinul prin care trece handbalista Ada Iliescu! Fosta sportivă pe vremea când încă nu avea probleme de sănătate
ADVERTISEMENT

Handbalista Ada Iliescu trece printr-un calvar care pare fără sfârşit. Fosta sportivă în vârstă de 26 de ani a suferit o intervenţie chirurgicală în vara acestui an. După operaţia de hernie cervicală, acesteia i s-a făcut rău şi a ajuns de urgenţă la spital. Acolo, medicii i-au transmis că este suspectă de leucemie.

Chinul Adei nu se opreşte aici. Aceasta are mari probleme cu auzul, explicând că mai aude acum parţial cu urechea stânga, în timp ce cu dreapta nu mai aude deloc. Aceasta a făcut un apel prin care cere ajutorul de a se bucura de o viaţă normală şi liniştită printr-un mesaj transmis libertatea.ro: Lucrurile păreau că încep să revină la normal, dar se pare că lupta mea nu se termină odata cu ultima intervenție, cea de pe coloană!! Știți momentul ăla când zici: «Am scăpat», și vine ceva din spate și te lovește ca și cum ar zice «Ba nu !!»?? Ei, cam așa sunt si eu. Nu doresc nimănui să treacă prin astfel de momente, să ajungi la Uurgenșe cu o banală cădere de calciu și sa devii suspect de leucemie, în momentul ăla simți din nou cum lumea se prăbușeste asupra ta.

ADVERTISEMENT

Chinul prin care trece handbalista Ada Iliescu, povestit de sportivă

Organismul meu a obosit foarte mult după atâtea intervenții drept pentru care au apărut alte probleme, o anemie severă, imunitatea care oricum este scăzuta foarte mult și de aici apar nenumărate probleme medicale. Dar continui să lupt cu mine, cu boala, cu viața!! Luni voi primi rezultatele la analizele de sânge și mă rog să fie totul bine!! Încerc și mă lupt cu mine să nu cedez psihic, nu doresc nici celui mai mare dușman al meu să treacă prin așa ceva.

În continuare, încep să fac cercetari pentru implantul necesar, pentru a-mi recăpăta auzul care se diminueaza odată cu trecerea timpului tot mai mult și îmi e din ce în ce mai greu, astfel că urechea dreaptă, așa cum știți, este zero, iar la stânga mai există 40% auz. Greu, foarte greu, dar megem înainte, avem un război de câștigat!! Dacă vreți să îmi fiți alături în continuarea în lupta mea cu această «minunată» boală, puteți da o mână de ajutor, momentan mă lupt să strâng 2.000 euro, bani necesari testelor de auz, apoi urmează implantul! Am doar 26 ani și tot ce imi doresc e să mă pot bucura și eu de o viață normală și liniștită! Vă rog să îmi fiți alături și să mă ajutați!!

ADVERTISEMENT
Ada Iliescu s-a fotografiat pe patul de spital. Fosta handbalistă se străduia să zâmbească
Ada Iliescu s-a fotografiat pe patul de spital

Vă mulțumesc și îndrăznesc să vă dau un sfat: «Prețuiți sănătatea cât puteți, dacă o aveți sunteți cei mai bogați de pe Pămant”!!!
https://cumseschimbaviatacataiclipii.wordpress.com/

ILIESCU ELENA ADRIANA
RO57INGB0000999902831218 ING LEI
RO48INGB0000999905663489 ING EURO
RO06BRDE445SV75564974450 BRD LEI
RO17RZBR0000060019280389 (RAIFF) (lei)”.

ADVERTISEMENT

Ada Iliescu a evoluat la Victoria Bucureşti, divizionară secundă, pe posturile de centru şi extremă dreapta.