Fotbal intern

FOTO / Ce SORĂ are Chipciu! Ei i-a DEDICAT primul GOL!

Alexandru Chipciu a deschis scorul în minutul 3 al jocului cu Aktobe şi a arătat imediat către camere un tricou pe care era scris "La mulţi ani, Bianca!" Chipciu a dedicat astfel golul marcat...
06.12.2014 | 00:04

Alexandru Chipciu a deschis scorul în minutul 3 al jocului cu Aktobe şi a arătat imediat către camere un tricou pe care era scris “La mulţi ani, Bianca!” Chipciu a dedicat astfel golul marcat surorii sale, care a împlinit 18 ani!

 

Bianca este handbalistă la Steaua!

Bianca Chipciu este handbalistă şi activează tot la Steaua. Elevă a Liceului cu Program Sportiv, Bianca a împlinit 18 ani şi este de o frumuseţe rară, adolescenta avînd din ce în ce mai mulţi admiratori datorită feminităţii sale! Bianca joacă handbal pe postul inter stanga, în grupa lui Alexandru Viorel, fraţii Chipciu provenind dintr-o familie de sportivi, tatăl fiind fost fotbalist la Braila.

Echipa în care joacă Bianca este medaliată la campionatele naţionale, de două ori vicecampioană naţională la junioare dar şi locul III la aceste competiţii.

“Bianca este una din cele mai bune eleve, cu medii peste 9.50, inteligentă ca si nivel intelectual, lucru reflectat şi în activitatea sportivă. Dacă va continua cu acest sport, handbalul, cu siguranţă va face carieră. Ea se trage dintr-o familie de sportivi, bine inchegată şi foarte serioşi”, declara nu cu mult timp în urmă antrenorul echipei de junioare, Alexandru Viorel, pentru publicaţia Info Brăila.

 

 P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!