Chipciu, lovit la cap! A fost transportat imediat la spital! Cît de gravă e accidentarea

Răzvan Scarlat   
in Fotbal international
23/07/2016, 14:23
Chipciu, lovit la cap! A fost transportat imediat la spital! Cît de gravă e accidentarea GALERIE FOTO

Alex Chipciu nu scapă de problemele cu accidentările nici la Anderlecht Bruxelles, formaţia cu care a semnat, recent, un contract. La unul dintre antrenamente, internaţionalul român a fost lovit de colegul său, Youri Tielemans, incident în urma căruia fostul mijlocaş al Stelei a fost transportat de urgenţă la spital.

Din fericire pentru Chipciu, accidentarea nu a fost una gravă, iar Anderlecht se va baza pe serviciile sale în partida cu Rostov, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

În perioada cînd evolua pentru Steaua, Chipciu a suferit numeroase accidentări, care l-au ţinut mai multe luni în afara gazonului.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×