Chipciu, de urgenţă acasă! Tatăl lui este grav bolnav

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
24/11/2017, 21:18
Chipciu, de urgenţă acasă! Tatăl lui este grav bolnav

Conform presei belgiene, internaţionalul român a fost învoit de antrenorul formaţiei Anderlecht Bruxelles, Hein Vanhaezebrouck, pentru a reveni în România, deoarece tatăl său este grav bolnav. Chipciu va sta mai multe zile în ţară.

Mijlocaşul român va rata şi partida de campionat din acest weekend în care Anderlecht Bruxelles va întâlni formaţia Kortrijk. Meciul va avea loc duminică, de la ora 19:00, pe stadionul Constant Vanden Stock, în etapa a XVI-a a campionatului Belgiei.

Tatăl lui Chipciu suferă de cancer

FANATIK.RO a aflat că tatăl lui Alexandru Chipciu suferă de cancer de mai bine de un an, iar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit în ultima perioadă. În acest sezon, Chipciu a jucat în 16 meciuri pentru Anderlecht Bruxelles, dar nu a reuşit să marcheze.

Antrenorul Hein Vanhaezebrouck a anunţat că accidentarea lui Nicolae Stanciu nu este atât de gravă pe cât se credea iniţial, iar mijlocaşul are şanse să joace duminică: ”Ieri nu s-a antrenat, însă azi a revenit în grup. O să vedem mâine dacă este apt 100% sau mai avem de aşteptat în privinţa lui”.

Închide ×