STEAUA. Ce pierdere! Alex Chipciu, elogiat de antrenorul belgienilor

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
22/07/2016, 00:00
STEAUA. Ce pierdere! Alex Chipciu, elogiat de antrenorul belgienilor GALERIE FOTO

UPDATE 21.07.2016. Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht a vorbit despre evoluţia lui Alexandru Chipciu din primul meci jucat de stelist la gruparea belgiană. “Cînd îşi va cunoaşte mai bine colegii, va fi mult mai bine pentru noi. E foarte bun şi veţi vedea. La Anderlecht, fanii vin la meci pentru a vedea fotbal de calitate, iar Chipciu este omul potrivit”, a spus noul tehnician al lui Chicpiu.

Portarul lui Anderlecht a avut şi el cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român: “Prima impresie este foarte bună. Se vede că este rapid şi că are calitate. A arătat de ce a fost adus. Cu siguranţă ne va oferi multe goluri şi pase de gol în următorul sezon” Davy Roef, portarul lui Anderlecht

Alexandru Chipciu a debutat în tricoul lui Anderlecht. Noua sa echipa a disputat miercuri seara un meci amical în compania formaţiei Heerenveen din Olanda.

Belgienii s-au impus cu scorul de 3-1, fiind avantajaţi şi de faptul că batavii au jucat cu un om mai puţin din minutul 39. Bijker a fost eliminat după un fault dur.

Chipciu a purtat numărul 11 şi a evoluat timp de 70 de minute. Românul n-a fost într-o formă foarte bună, fiind în continuare obosit după sezonul trecut, ce a fost prelungit datorită prezenţei României la EURO.

Cele trei goluri reuşite de Anderlecht au fost operele lui Defour, Mahmoud şi Tielemans. Pentru Heerenveen a marcat Zaneli.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×