STEAUA. Ce pierdere! Alex Chipciu, elogiat de antrenorul belgienilor

UPDATE 21.07.2016. Rene Weiler, antrenorul lui Anderlecht a vorbit despre evoluţia lui Alexandru Chipciu din primul meci jucat de stelist la gruparea belgiană. "Cînd îşi va cunoaşte mai bine colegii, va fi mult mai bine pentru noi. E foarte bun şi veţi vedea. La Anderlecht, fanii vin la meci pentru a vedea fotbal de calitate, iar Chipciu este omul potrivit", a spus noul tehnician al lui Chicpiu.

Portarul lui Anderlecht a avut şi el cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român: "Prima impresie este foarte bună. Se vede că este rapid şi că are calitate. A arătat de ce a fost adus. Cu siguranţă ne va oferi multe goluri şi pase de gol în următorul sezon" Davy Roef, portarul lui Anderlecht

Alexandru Chipciu a debutat în tricoul lui Anderlecht. Noua sa echipa a disputat miercuri seara un meci amical în compania formaţiei Heerenveen din Olanda.

Belgienii s-au impus cu scorul de 3-1, fiind avantajaţi şi de faptul că batavii au jucat cu un om mai puţin din minutul 39. Bijker a fost eliminat după un fault dur.

Chipciu a purtat numărul 11 şi a evoluat timp de 70 de minute. Românul n-a fost într-o formă foarte bună, fiind în continuare obosit după sezonul trecut, ce a fost prelungit datorită prezenţei României la EURO.

Cele trei goluri reuşite de Anderlecht au fost operele lui Defour, Mahmoud şi Tielemans. Pentru Heerenveen a marcat Zaneli.