Chipciu, după ce l-a bătut pe Luce: "A fost o întâlnire fericită!"

Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu s-au impus în faţa echipei lui Mircea Lucescu în şaisprezecimile Ligii Europa. Fostul "şeptar" al Stelei, care a intrat pe parcursul partidie, a vorbit despre victoria în faţa lui Zenit şi situaţia lui Nicolae Stanciu.

"Am început foarte bine, am câştigat împotriva unei echipe foarte puternice, am luat o opţiune serioasă la calificare, dar ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu în Rusia. Noi ne dorim să ieşim campioni, să jucăm în Liga Campionilor, iar acum, după acest rezultat, şi Europa League a devenit un obiectiv pentru noi.

Stanciu îşi face treaba foarte bine de fiecare dată, marchează, dă pase de gol. Este o presiune artificială pentru el din cauza sumei de transfer care s-a plătit pe el, dar el joacă foarte bine. Amândoi ne facem treaba şi ne bucurăm că lumea are încredere în noi.

Şi aici este la fel ca în România. Când joci un meci bine eşti lăudat, iar când faci un meci slab eşti criticat. Stanciu este un băiat cu bun simţ şi nu cred că se gândeşte să dea vreo palmă cuiva prin evoluţiile lui. El doar îşi face treaba.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

N-am apucat din păcate să vorbesc cu domnul Lucescu. Pentru noi a fost o întâlnire fericită, ne bucurăm că ne întâlnim cu alţi români în meciurile europene. În această seară ne-am întâlnit cu cel mai mare antrenor român" , a declarat Alexandru Chipciu pentru Dolce Sport.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933