Fotbal intern

Chipciu explică de ce a refuzat-o pe FCSB: “Nu mai revin niciodată”

13.07.2018 | 16:21
Chipciu explica de ce a refuzato pe FCSB Nu mai revin niciodata
ADVERTISEMENT

Chipciu explică de ce a refuzat-o pe FCSB. Pus pe liber în această vară de Anderlecht, Alex Chipciu a fost în vizorul lui Gigi Becali pentru o revenire în Liga 1. A preferat să spună pas și a ales un transfer în Cehia, la Sparta Praga, acolo unde este din nou coleg cu Nicolae Stanciu și Florin Niță, dar și cu Bogdan Vătăjelu, fost fotbalist al Universității Craiova.

Nu s-a pus problema să revin. Mă mai sună MM și îmi zicea că nea Gigi că vrea să vii inapoi, dar nu oricum. Dar, eu de când am plecat la Anderlecht, eram convins că nu voi mai reveni niciodată! Dar, nu la modul că, acum, știu eu, eram vreun șmecher! Dar, cred că s-a terminat ciclul. Am făcut destule acolo, plus că și financiar era dificil să mă mai întorc. E bine că am avut de unde să aleg, am stat liniștit vara aceasta și am luat cea mai bună decizie”, a precizat Chipciu pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Chipciu explică de ce a refuzat-o pe FCSB. Ce spune despre lotul lui Dică

Chipciu explică de ce a refuzat-o pe FCSB
Alex Chipciu a semnat în această vară cu Sparta Praga și spune că nu va mai juca niciodată la FCSB.

Chipciu spune că fosta sa echipă dispune de jucători foarte talentați, dar că aceștia pot demonstra doar prin rezultatele pe care le vor obține cu FCSB. “Urmăresc tot ce se întâmplă acolo. Echipa de azi mi se pare una destul de talentată, însă doar rezultatele vor evalua cu adevărat grupul. Pot fi cei mai buni jucători, cu cele mai bune condiții, dar dacă nu iei campionatul și nu faci performanță în Europa, degeaba”, a mai explicat Chipciu.