Fotbal international

Chipciu, în al 9-lea cer după victoria din Lituania: “Serbia e o echipă de bătut!”

Autor: Claudiu Surmei | 12.10.2018 | 00:19
Alexandru Chipciu e fericit după Lituania - România 1-2 și crede că Serbia poate fi bătută

România s-a impus în Lituania cu scorul de 2-1, victoria tricolorilor venind în ultimul minut de joc, prin golul înscris de Maxim. Alexandru Chipciu a vorbit la finalul partidei despre prestația echipei, dar și despre meciul pe care România îl va juca duminică împotriva Serbiei, la București. Jucătorul celor de la Sparta Praga este de părere că sârbii pot fi bătuți, iar tricolorii pot termina grupa pe prima poziție.

“A fost un meci greu, eram siguri de la început că va fi foarte greu cu Lituani. Am avut experiențe ca aceasta în Kazahtanaz și cu Insulele Feroe. Nu e ușor să joci pe teren sintetic, unde ei sunt deja obișnuiți. Ne-a fost teamă pe final, mai erau câteva minute. Am avut șansa de partea noastră și am înscris. E o victorie frumoasă în ultimele minute”, a declarat Alexandru Chipciu la finalul partidei Lituania – România 1-2.

Alexandru Chipciu e fericit după Lituania – România 1-2 și crede că Serbia poate fi bătută

Alexandru Chipciu a primit un cartonaș galben în partida de la Vilnius și nu va putea fi pe teren în meciul de la București dintre România și Serbia. Va fi show total pe Arena Națională, un număr foarte mare de suporteri anunțându-și prezența pe cel mai mare stadion al țării.

“Ar fi fost un meci frumos pe Național Arena cu stadionul plin. Din pacate, asta s-a întâmplat, e o pierdere pentru mine, dar nu și pentru echipa națională. Jucăm cu suporterii de partea noastră, iar Serbia e o echipă de bătut. Ne-am întâlnit și cu suporterii prin oraș, ne susțin. Vine multă lume la stadion, vrem să le facem o bucurie”, a mai spus mijlocașul de la Sparta Prga.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!