Cele mai citite

Chipciu începe anul prost la Anderlecht! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Alexandru Chipciu a rămas singurul român de la Anderlecht Bruxelles, după ce mijlocaşul Nicolae Stanciu a fost cedat la Sparta Praga.
19.01.2018 | 17:08
Chipciu începe anul prost la Anderlecht! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

Din nefericire, Chipciu a pierdut postul de titular la campioana Belgiei după o toamnă extrem de agitată. Internaţionalul român şi-a pierdut tatăl, iar antrenorul Hein Vanhaezebrouck l-a trecut pe banca de rezerve.

Alexandru Chipciu a început anul jucând în câteva meciuri amicale pentru Anderlecht Bruxelles şi se spera că el va reveni cât de curând la forma care l-a adus în Belgia. Din păcate, mijlocaşul român s-a accidentat şi a lipsit de la ultimele antrenamente.

Chipciu are o inflamaţie la genunchi

”Alexandru Chipciu are o inflamaţie la genunchi şi nu va face deplasarea pentru meciul de campionat cu Genk care se va disputa duminică. De asemenea, şi Ivan Obradovic este accideentat şi nu va juca în meciul cu Genk”, se arată într-un comunicat al grupării Anderlecht.

Antrenorul Hein Vanhaezebrouck nu îi va avea la dispoziţie pe mai vechii accidentaţi Andy Najar, Kara Mbodji şi Emmanuel Sowah, şi pe Uros Spajic (suspendat). Partida Genk – Anderlecht Bruxelles, din etapa a 22-a din Jupiler League, se va disputa duminică, de la ora 19:00.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri