Chipciu a jucat 90 de minute, dar nu s-a evidenţiat. Anderlecht, pas greşit!

Gabriel Esanu   
in STIRI INTERNATIONALE
13/08/2016, 00:42
Chipciu a jucat 90 de minute, dar nu s-a evidenţiat. Anderlecht, pas greşit!

Alex Chipciu a fost titular şi integralist în partida pe care Anderlecht a disputat-o pe terenul celor de la Saint Truiden, în etapa a treia a primei ligi din Belgia, scor 0-0.

Alex Chipciu a avut o evoluţie în nota echipei şi, în ciuda faptului că a fost destul de activ pe fază ofensivă, nu a avut nici o realizare notabilă pentru noua sa echipă. Anderlecht a avut un om în plus pe final, după eliminarea lui Pulido, minutul 84, dar tot n-a reuşit să spargă defensiva gazdelor.

Anderlecht este pe primul loc în Belgia, cu şapte puncte după trei etape, dar urmează să se dispute şi restul meciurilor din runda a treia. Marea dezamăgire pentru formaţia lui Chipciu rămîne eliminarea din cursa pentru grupele Ligii Campionilor, după 2-4 la general cu Rostov. Anderlecht o va înfrunta pe Slavia Praga pentru accederea în grupele Ligii Europa.

Ştirea MOMENTULUI

Mangia, criză de nervi la vestiare. A ameninţat arbitrul!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×