Alex Chipciu nu mai vrea să audă de România: “A devenit o obsesie!”

Marian Popovici   
in Stiri sportive
27/07/2016, 11:37
Alex Chipciu nu mai vrea să audă de România: “A devenit o obsesie!” GALERIE FOTO

Alex Chipciu a debutat la Anderlecht într-un meci oficial, 2-2 cu Rostov, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor. Românul a fost titular şi a declarat că încearcă să se acomodeze cît mai repede la fotbalul belgian: 

“A fost un meci foarte greu la Rostov. Nu întîmplător au terminat pe 2 şi a fost greu, dar plecăm cu prima şansă. Nu am avut realizări. M-am pus în slujba echipei. Sînt încrezător, muncesc foarte mult şi nu au cum să nu vină rezultatele”

Românul a declarat că se bucură că a plecat din ţară, în condiţiile în care discuţiile despre salariu deveneau o obsesie: “Şi Anderlecht e ca Steaua în România. În România era şi o obsesie cu salariul meu. Se vorbea mai mult extrafotbal. E plictisitor să mai vorbim despre aceste lucruri”

Chipciu nu a uitat nici de fostul său club, spunînd că a aşteptat cu sufletul la gură rezultatul de la Praga: “Îl aştept pe Stanciu, dar să vedem dacă pot să îl cumpere. E în formă foarte bună. Mă bucur că a înscris ieri. Urmăresc fosta mea echipă. După meci am întreabat-o pe soţia mea ce a făcut Steaua. M-a bucurat de rezultat. Am încredere în jucătorii români. Ne lipseşte încrederea, cred că ar fi mult mai bine dacă am avea inoculată de mici această idee de încredere”

Mijlocaşul ofensiv speră să facă parte din lotul naţionalei şi pe viitor: “Echipa naţională rămîne pentru mine un sentiment frumos. E o plăcere. Am văzut că s-a vehiculat cu domnul Victor Piţurcă la naţionala Belgiei. Am lucrat cu dînsul şi ar fi frumos pentru el” 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×