Video

REACŢIA lui Sherwood după ce Chiricheş s-a făcut de rîs

UPDATE 29.01.2014, ora 12:25 Tim Sherwood i-a luat apărarea lui Chiricheş înainte de partida cu City: ”Am văzut acel filmuleţ. Mi s-a întîmplat şi mie să cad în zăpadă. A avut un...
29.01.2014 | 15:00
REACTIA lui Sherwood dupa ce Chiriches sa facut de ris
ADVERTISEMENT

UPDATE 29.01.2014, ora 12:25 Tim Sherwood i-a luat apărarea lui Chiricheş înainte de partida cu City: ”Am văzut acel filmuleţ. Mi s-a întîmplat şi mie să cad în zăpadă. A avut un weekend liber, important e să joace foarte bine în meciul cu Manchester City. Nu va fi amendat, nu se pune problema, pînă la urmă n-a încălcat nici o regulă”, a spus tehnicianul lui Tottenham.

UPDATE 21:00. Momentele după care Chiricheş s-a făcut de rîs au fost precedate de o declaraţie surprinzătoare a acestuia, care, de altfel, a fost şi singura de pînă acum. “Vă mulţumesc frumos pentru reportaj! Nu aţi exagerat cu nimic. Nu vreau să fac nicio declaraţie, decît cum am spus, că vreau să vă mulţumesc pentru reportaj. O zi bună vă doresc!“, a declarat fundaşul pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12:10. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a avut o reacţie fabuloasă după ce l-a văzut pe Chiricheş beat la ieşirea dintr-un club bucureştean.

Haide, domnule, ce mare lucru a făcut Chiricheş. A băut şi el un spriţ acolo. El e fotbalist profesionist, dar băutor amator. Eu asta înţeleg din imaginile alea cu el, că nu e obişnuit cu alcoolul. Păi, dacă le avea, tată, cu spriţul nu cădea niciodată! Şi îţi mai zic ceva, dacă dădeau ăia zăpada de acolo nu mai aluneca. Ăia din Anglia pot să rîdă de el doar că nu rezistă la băutură, nu că a căzut. La cît beau ăia prin Premier League…“, a spus Dragomir pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş nu părea un fotbalist din seria Nikolici, Gabi Matei sau Gabi Tamaş, însă imaginile publicate de cancan.ro îl dau de gol pe apărătorul lui Tottenham. Chiricheş a ieşit cu foştii colegi de la Steaua, dar şi cu managerul Mihai Stoica, week-end-ul trecut şi au făcut-o lată. În poza de mai jos, ”englezul” Chiricheş a alunecat pe gheaţă, probabil şi din cauza alcoolului consumat în noaptea de pomină.

http://youtu.be/X9BlfE2QjBE

SURSA VIDEO: CANCAN.RO

chiri beat

Vineri seara a fost seara NOASTRĂ… asa cum am fost împreună la luptă, am fost şi la distracţie… iar noi chiar ştim să ne distrăm. Cu Chiri, cu Florin Gardoş,cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Raduţ, cu Chipciu, cu Rîpă, cu Pinti, soţii, prietene, prieteni…FAMILIE. La ce vînt bătea si cum se aluneca spre dimineaţă cînd am plecat, şi statuile se împleticeau, deci MAI LĂSAŢI-NE ÎN PACE !!! Sau nu ne lăsaţi, oricum nu ne interesează… KEEP CALM AND FOLLOW ROUTE 25 and GO SPURS”, a postat Mihai Stoica pe contul său de Facebook, aflînd probabil că au fost surprinşi de paparazzi.

ADVERTISEMENT

Wowbiz.ro a postat o poză în care Mihai Stoica apare în club, consumînd o sticlă de suc de portocale, ceea ce înseamnă că petrecerea steliştilor nu a fost atît de îmbibată în alcool pe cît se credea iniţial.

meme