Alarmă pentru Daum! Chiricheş s-a accidentat. Ratează naţionala?

accidentare, Vlad Chiricheş, romania-armenia

Se anunţă probleme mari pentru Christoph Daum la echipa naţională! Nu, nu e vorba de o aşteptată demitere din partea lui Burleanu, ci de probleme de lot înaintea partidelor cu Armenia şi Muntenegru. Chiar căpitanul Vlad Chiricheş s-a accidentat şi riscă să rateze dubla de la începutul lunii septembrie.

Sky Sport din Italia, deţinătorii drepturilor TV pentru Serie A, anunţă că Vlad Chiricheş a fost lovit la umar în timpul partidei cu Verona, terminată cu scorul de 3-1 pentru Napoli, şi a terminat partida accidentat, deşi nu a fost înlocuit. "Va lipsi o perioadă de timp", a anunţat televiziunea din Italia, care nota şi că Dries Mertens, vedeta belgiană a napoletanilor, s-a accidentat şi el la gleznă.

Chiriches accidentat. A fost titular cu Verona

Vlad Chiricheş a fost titular în prima etapă a sezonului, în partida dintre Verona şi Napoli, şi a provocat chiar primul gol al napoletanilor în campionat, un autogol al veronezilor. Chricheş a făcut pereche în centrul apărării alb-albaştrilor cu senegalezul Koulibaly.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

România îşi joacă ultima şansă pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia la începutul lunii septembrie. Naţionala noastră întâlneşte Armenia, pe 1 septembrie la Bucureşti, pe Arena Naţională, iar apoi se deplasează în Muntenegru, unde va juca pe 4 septembrie. Şase puncte sunt neceseare pentru a se mai putea spera la calificarea la baraj de pe locul al doilea.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004