Chiricheş ar putea să fie antrenat de Ancelotti! Arsenal şi Napoli se luptă pentru semnătura italianului

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/05/2018, 13:46
Chiricheş ar putea să fie antrenat de Ancelotti! Arsenal şi Napoli se luptă pentru semnătura italianului
Carlo Ancelotti, între Arsenal şi Napoli

Vlad Chiricheş ar putea să lucreze cu Carlo Ancelotti din sezonul viitor la Napoli. Maurizio Sarri are şanse minime să rămână pe banca napoletanilor după ce a intrat în dizgraţia lui Aurelio De Laurentiis, patronul vicecampioanei din Serie A.

Conform presei din Italia, Carlo Ancelotti a fost sunat de Aurelio De Laurentiis pentru a o prelua pe Napoli, însă antrenorul italian ar fi susţinut că a ajuns deja la un pre-acord cu Arsenal. Tehnicianul de 58 de ani deţine o casă în Londra şi aşteaptă să vadă cum decurg negocierile cu “tunarii”, însă nu a închis pista Napoli.

Carlo Ancelotti, negocieri cu naţionala Italiei înainte de Arsenal şi Napoli

Pe lângă interesul lui Arsenal şi Napoli, Carlo Ancelotti s-a aflat în negocieri şi cu Federaţia Italiană de Fotbal pentru a prelua “Squadra Azzurra”. “Îmi doresc să lucrez din nou, dar nu depinde de mine. Dacă voi găsi proiectul corect, voi accepta imediat”, declara recent antrenorul italia.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×