Cele mai citite

VIDEO / Chiricheş, MAN of the MATCH, la debutul în Premier League!

UPDATE Ora 21:00 / Surpriza mare chiar şi pentru Vlad Chiricheş a venit la mai bine de o oră de la încheierea partidei pe site-ul oficial al lui Tottenham. Pe toate canalele de specialitate,...
20.10.2013 | 20:36
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 21:00 / Surpriza mare chiar şi pentru Vlad Chiricheş a venit la mai bine de o oră de la încheierea partidei pe site-ul oficial al lui Tottenham. Pe toate canalele de specialitate, inclusiv pe Sky Sports, care a transmis partida, MVP-ul partidei a fost desemnat autorul primului gol, Townsend. Însă pe siteul oficial situaţia se schimbă radical şi într-un mod cu totul neaşteptat, în favoarea lui Chiricheş. Fie au fost români cei care au votat, fie faptul că aşteptau de mult acest prim meci ca titular al lui Vlad, cert este că l-au votat masiv pe acesta. Aşadar, pe site-ul oficial al clubului, VLAD CHIRICHEŞ e jucătorul partidei, cu 52 la sută dintre voturi, iar Townsend a strîns doar 29 la sută.

chiriman

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş şi-a făcut debutul în Premier League duminică, fiind integralist în partida cîştigată de echipa sa, Tottenham, cu scorul de 2-0, pe terenul lui Aston Villa. Se pare că stadionul din Birmingham devine un purtător de noroc pentru internaţionalul român, deoarece prima sa apariţie în tricoul lui Spurs şi în fotbalul englez a avut loc tot pe această arenă, într-un 4-0 fără drept de apel reuşit în Cupa Ligii.

A avut o primă repriză mai ezitantă

Aşa cum s-a întîmplat şi în partida de Cupă lui Chiricheş i s-au încălzit mai greu motoarele în primele 45 de minute, cînd a fost destul de ezitant. Într-una dintre puţinele situaţii ceva mai delicate pentru poarta echipei sale a fost ajutat de Dawson, care a intervenit printr-un tackling perfect, îndepărtînd pericolul. Vlad a preferat să stea mult mai rezervat în preajma careului propriu, atunci cînd coechipierii se aflau în jumătatea adversă, renunţînd la cunoscutele sale raiduri cu balonul la picior. Majoritatea paselor pe care le-a dat au fost în imediata vecinătate, la cel mai apropiat coechipier. De aici şi falsa impresie a unei medii foarte ridicate de pase corecte, 85 la sută. După pauză, mai ales din momentul în care spanniolul Soldado a certificat cu al doilea gol succesul deschis de reuşita lui Townsend, jocul fostului fundaş central al Stelei a crescut mult în siguranţă, e drept şi pe fondul uneia dintre cele mai palide prestaţii a celor de la Aston Villa pe teren propriu în acest sezon. Una peste alta, considerînd că e vorba de meciul de debut, să spunem că a fost o prestaţie care dă speranţe la o creştere a calităţii jocului pe mai departe.

ADVERTISEMENT

Vezi pasele realizate de Chiricheş în jocul de pe Villa Park

tactics

VEZI VIDEO:

http://www.dailymotion.com/video/x1679v6_اهداف-استون-فيلا-0-2-توتنهام-tottenham-2-0-aston-villa-goals-20-10-20

ADVERTISEMENT

Aston Villa v Tottenham Hotspur - Premier Leaguechiriladebut3

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri