Carousel hot news

Chiricheş, din nou omul meciului!

Tottenham a învins aseară cu 2-0 pe terenul lui Anji, în al doilea meci din grupele Ligii Europa. La englezi, Vlad Chiricheş a jucat pentru a doua oară ca titular, după transferul de la Steaua...
Autor: Mircea Dominte | 04.10.2013 | 08:37
Chiricheş, din nou omul meciului!

Tottenham a învins aseară cu 2-0 pe terenul lui Anji, în al doilea meci din grupele Ligii Europa. La englezi, Vlad Chiricheş a jucat pentru a doua oară ca titular, după transferul de la Steaua şi evoluţia sa a fost din nou pe placul suporterilor. Fanii lui “Spurs” l-au votat din nou omul meciului, după ce acest lucru se întîmplase şi la finalul întîlnirii cu Aston Villa din Cupa Ligii. De această dată, fundaşul a obţinut detaşat distincţia din partea suporterilor cu 65 la sută dintre voturi! Pe următoarele două poziţii au fost Lewis Holtby (11 %) şi Jermain Defoe (5 %).

Rezultatul a fost direct proporţional cu cifrele bune pe care Chiricheş le-a avut pe parcursul meciului. Astfel, fundaşul a atins de 81 de ori balonul, a dat 68 de pase, cu un procentaj de reuşită de 94%. Chiricheş a avut 3 driblinguri reuşite – al doilea la acest capitol din echipa lui Tottenham, după Dembele (5), a reuşit o intercepţie, 3 deposedări prin alunecare (cele mai multe) şi a recuperat două mingi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!