Chiricheş îi dă emoţii lui Contra! Căpitanul tricolorilor se va opera

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
06/04/2018, 09:23
Chiricheş îi dă emoţii lui Contra! Căpitanul tricolorilor se va opera

Echipa naţională a României a început cu dreptul anul 2018, după ce tricolorii au învins Israel şi Suedia. Cosmin Contra se gândeşte deja la meciurile din Liga Naţiunilor, competiţie care va începe în toamnă şi a vorbit despre situaţia lui Vlad Chiricheş.

E o perioadă grea. Trece printr-o perioadă foarte grea, mai ales că din ce am vorbit cu el ultima oară ar trebui să se opereze şi la umăr. Dacă vor pierde orice şansă la titlu am înţeles că va face operaţia la umăr şi sperăm să-l avem la începutul campaniei pentru Liga Naţiunilor”, a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Chiricheş, absent două luni la Napoli

Vlad Chiricheş a jucat opt meciuri pentru Napoli în acest sezon. Căpitanul echipei naţionale s-a accidentat în luna februarie la un antrenament al napoletanilor şi a lipsit în ultimele două luni, revenind pe banca de rezerve a italienilor în weekend-ul trecut.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×